Zendesk er nye Duet-platform, der forener salg og support teams

0
20

Zendesk, San Francisco, CA-baseret kundeservice og engagement platform, der blev indført et nyt tilbud på onsdag, der kombinerer værktøjer til salg og support teams. Kaldes Duet, den nye platform er effektivt designet til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at give kunderne en personlig oplevelse, der spænder over præ – og post-salg interaktioner.

Ved at kombinere funktionerne fra Zendesk Sælge og Zendesk Støtte til ét tilbud, Duet kan give salgs-og servicepersonale et komplet billede af en kunde, herunder deres samspil med virksomheden, at deres transaktion historie og konto status.

OGSÅ: Gen Z og millennials ønsker AI-baseret personlig støtte

“De dage, tænker om kunder, som bor i separate salg og support skyer er overstået,” Zendesk grundlægger og administrerende DIREKTØR, Mikkel Svane sagde i en erklæring. “Customer experience overskrider en enkelt funktion eller et team. Med Duet, vi er ved at ændre CRM landskabet for evigt ved at nedbryde murene mellem kunden vender teams.”

Zendesk er også rettet mod de ressource-begrænset virksomheder, der kan have salg og support medarbejdere, der betjener flere roller. Zendesk for nylig undersøgte små og mellemstore virksomheder, til læring, at 86 procent af software købere sagde, at det var meget vigtigt at være i stand til at dele kundedata mellem salg og support af værktøjer.

Den 12-årige Zendesk serverer virksomheder på tværs af hundredvis af brancher, med mere end 145,000 betalt kundernes konti. I April, at selskabet rapporterede en årlig omsætning køre sats nord $700 millioner, op fra ca. $100 millioner på det tidspunkt af sin IPO næsten fem år siden.

Zendesk kaster sig selv som SaaS leverandør til virksomheder, der ønsker at yde kundeservice, der afviger fra standard, “cookie-cutter” – oplevelse. I November, Zendesk lanceret Solskin, en ny CRM-platform bygget helt på Amazon Web Services, på den forudsætning, at virksomheder er på udkig efter en måde at samle kundedata fra en række forskellige kilder.

Ud over at annoncere Duet, Zendesk på onsdag lancerede App Ramme, som giver virksomhederne en måde at integrere tredje part data og handlinger inden for Sælger og Støtte. Zendesk lanceret App ‘ en Rammer med tidlig adgang partnere, herunder MailChimp og GetResponse. Den fælles App Rammer kan også bringe virksomhedens specifikke oplysninger og tilpassede objekter i Sælge Apps og Støtte Apps fra Zendesk Solskin, Zendesk ‘ s CRM-platform.

Relaterede Emner:

Cloud

Big Data Analytics

Innovation

Tech og Arbejde

Samarbejde

Udvikler