Apple Arcade en TV Plus: Hoe out-Prime Amazon abonnement

0
26

Apple Arcade: Is dit spel abonnement service klaar voor prime time?
Jason Cipriani en Jason Perlow deelnemen aan Karen Roby voor een debat over de vooruitzichten voor Apple ‘ s nieuwe gaming service. Zullen gebruikers lijden aan een abonnement vermoeidheid of zal casual gamers het eten van een andere dienst? Lees meer: https://zd.net/2UMIpNd

Op 3 juni, Apple hield een keynote voor zijn jaarlijkse World Wide Developer Conference (WWDC). Het introduceerde met iOS 13, de nieuwste versie van haar mobiele besturingssysteem, evenals iPad OS, die tot doel heeft de tablet een PC vervangen. Apple introduceerde ook WatchOS 6 met verbeteringen die de draagbaar in meer van een onafhankelijke OS van de iPhone, waaronder de app store. En het introduceert een high-end werkstation Mac Pro, gericht op creatieve professionals.

Niet veel besproken op de keynote werden twee nieuwe diensten, Apple TV Plus en Apple Arcade, beide werden bekeken op een apart evenement in Maart. We momenteel niet weten wat ze kosten, en we weten niet veel over hun inhoud bij start — buiten een preview video en industrie scuttlebutt.

Stapelen de kosten van diensten

Apple-TV en een premium video-streaming-dienst die vergelijkbaar Netflix en Amazon Prime Video met exclusieve, originele inhoud, zoals Steven Spielberg ‘ s Verbazingwekkende Verhalen, een post-apocalyptische science fiction drama; Zie, die sterren Aquaman en het Spel der Tronen ster Jason Momoa; en alternatieve geschiedenis space race drama Voor de Hele Mensheid, die van Battlestar Galactica producer Ronald D. Moore.

Apple ‘ s nieuwe video service komt op een moment dat consumenten nu al gebombardeerd door de bestaande premium video streaming-diensten van bedrijven als Netflix, Hulu, Amazon, HBO en CBS (ZDNet de moedermaatschappij). En, anders dan de aankondiging van prijzen en een Nov. 12-release date, we hebben nog niet gezien wat Disney (die eigenaar is van de Marvel, X-men, en Star Wars-eigenschappen) van plan is te doen, maar met Disney Plus.

Als voor het spel abonnement services, Apple Arcade, start dit najaar met meer dan 100 games speciaal ontworpen door geselecteerde ontwikkelaars. Het zal concurreren met Google Stadions en Microsoft ‘ s xCloud, beide lijken vooral te zijn hardware-agnostisch. Alle stadions zullen worden uitgevoerd op goedkope Chromecast apparaten alsmede de bestaande Android-telefoons. Terwijl Microsoft is niet gegaan in details met xCloud, is het waarschijnlijk om te draaien op bestaande Xbox-One systemen en zowel van de grote mobiele platforms.

Dit alles is op de top van het maandelijkse diensten van Apple is nu al de verkoop van: Muziek, Nieuws Plus-en iCloud-opslag. Als mijn collega Jason Cipriani genoteerd in onze recente Jason Kwadraat, consumenten beginnen te lijden aan een abonnement vermoeidheid.

Zodra u beginnen met het stapelen van de kosten van alle diensten die u gebruikt voor het streamen van premium-content, of het nu muziek, video, games en nieuws kunt u snel in de $50 – $100 per maand bereik, dat benadert de zeer dezelfde maandelijkse kosten consumenten hebben geprobeerd te elimineren door “koord frezen” in de eerste plaats.

Apple Select: Een all-you-can-eat optie

Apple is de lancering van haar nieuwe diensten als een relatieve laatkomer de unieke inhoud spel, en tijdens een periode wanneer een apparaat groei van de opbrengsten van de iPhone en iPad bedrijven aan het vertragen is.

Terwijl het niet in het bedrijf van de traditionele belangen van de te leveren waarde boven zijn concurrenten, zoals de producten van oudsher duurder en wordt gepositioneerd als meer luxe en super-premium, Apple wilt overwegen om een aantal van de marketing tactieken van haar concurrenten, zoals Amazon, hebben gebruikt voor het kweken van loyaliteit voor hun diensten.

ZDNet Editor-in-Chief Larry Dignan maakt een goed argument voor een ‘Appel Prime” – of, zoals ik het graag noemen, een “Apple Selecteren,” die zou het haar klanten een all-you-can-eat optie dat zou goedkoper dan het kopen van de diensten fragmentarisch. Hij denkt dat een gebundelde Apple aanbieden van de kosten tussen de $300 en $400 per jaar.

Ik ben het eens met zijn fundamentele analyse en zelfs de voorgestelde prijs. Maar het grote probleem hier is: Heeft Apple willen worden in de Amazon met gras, waar continu uitgaven betekent ook het eeuwige beloningen en meer extra ‘ s toegevoegd aan de mix voor dezelfde maandelijkse of jaarlijkse betaling? Als de strategie met steeds een financiële dienstverlener met Apple-Kaart is een indicatie, ik zou zeggen, “Ja.”

Het probleem is echter dat de traditionele Apple strategie is altijd geweest over het vastleggen van hele ecosystemen lock, stock en vat, waarin de apparaten en de software en apps die geschikt zijn voor hen. Bijgevolg, het bedrijf bevindt zich nu in het vizier van zowel de AMERIKAANSE antitrust-apparaat en de nog meer agressieve equivalent in de Europese Unie.

Amazone-services, zoals ook Google ‘ s — fundamenteel multi-platform. Hoewel beide van deze bedrijven hebben hun eigen apparaten en platforms, kunnen ze hun diensten op iedereen anders — met inbegrip van directe concurrenten. Omdat ze zijn cloud – diensten en-gericht, het is niet in hun belangen te beperken in hun streaming en content producten op hun platforms.

Om platform-agnostisch, of het niet te worden

Apple gaat nodig hebben om te denken lang en hard over wat het wil doen met de inhoud eigenschappen. Doet het beperken ze alleen aan haar iOS, iPadOS, MacOS, WatchOS, en TVOS platforms? Of is het verlenen van deze diensten op Android, Windows, en een ander set-top platforms zoals PlayStation, Nintendo, Roku, en smart Tv ‘ s zo goed?

Het bedrijf heeft al een aantal stappen om dit effect, door het porten van de Apple Music voor Android, hoewel reviews van de app en de service die draait op het platform zijn lauw, en Apple heeft niet of nauwelijks de beste inspanning in het maken van Android-een eerste klasse van de burger met de service.

Apple heeft begaan op de invoering van de Apple TV en op andere platforms zoals Roku, Amazon Fire-TV en smart Tv ‘ s. Dat is een goed begin, maar het is nauwelijks de ingrediënten van een platform-agnostisch service die Amazon biedt met Prime. Apple ‘ s andere diensten, zoals Boeken en Nieuws Plus lopen niet op andere platformen en evenmin van de populaire iMessage dienst.

En terwijl Stadions en xCloud zal gebruik maken van streaming-technologie die zorgt voor een meeslepende game-ervaringen, het lijkt niet op Apple Arcade is een streaming service, dus het is in feite vast op de iPhone/iPad/Apple TV en potentieel Mac (tenzij het bedrijf maakt een soortgelijk spel, streaming-infrastructuur, zodat het kan draaien op andere besturingssystemen).

Het is onwaarschijnlijk, ik denk dat Apple het gaat om door de extra inspanning om een platform-agnostisch bedrijf. Het is niet alleen in zijn DNA om dit te doen. Ik denk dat, echter, kan het bedrijf bundel niet alleen de software en de inhoud van een maandelijkse of jaarlijkse basis, zoals Larry Dignan voorgesteld, maar ook de hardware.

Hoe Apple Selecteer zou kunnen werken

Op dit moment heeft Apple een Upgrade Programma voor de iPhone, die is ongeveer gelijk aan een lease te maken, zodat klanten het vervangen van hun smartphone elk jaar met een gelijkaardige maandelijkse betaling die gaat op ad infinitum. In mijn mening, het is een goed programma voor degenen die graag zelf willen houden van hun hardware, stroom, en het omvat het AppleCare protection plan. Het bespaart me de moeite van het hebben om te verkopen de telefoon hardware elk jaar, en het is een betaling die gemakkelijk kan worden afgeschreven en verklaard als zakelijke kosten.

Ik zou graag zien dat Apple dit uitbreiden naar andere hardware, zoals de iphone, de Apple Horloge, de Apple TV en Mac. Ik wil graag een soortgelijke maandelijkse betaling, het gebruik van Apple-Kaart (bevorderen van beloning uitgaven en het genereren van belang voor Apple), dat zou voor mij een nieuw apparaat elke jaar of elke twee jaar. En de maandelijkse prijs zou zijn een all-you-can-eat Apple Selecteren (of Apple Prime of Apple Platina) met alle Apple diensten. Plus, een prioriteit conciërge-type ondersteuning bij de Apple Store voor alles.

Niet iedereen noodzakelijkerwijs zou worden voor iets als dit. Misschien slechts 10% van Apple ‘ s bestaande klantenbestand bereid zou zijn te besteden naar boven, laten we zeggen, $1.500 tot $2.000, – per jaar voor dit, afhankelijk van de mix van wat ze leasen. Maar het zou zeker een premium aanbod dat zou onderscheiden van wat Amazon en de anderen aan het doen zijn.

Hoeveel zou u betalen elk jaar een Apple Selecteer klant? Wat zou je verwachten van een dergelijke service aanbieden? Praat Terug en Laat Me Weten.

Apple

5 redenen ben ik niet sorry ik heb mijn Mac mini en niet wachten op de nieuwe Mac Pro

iPad Pro vs Surface Pro 6: Kan een tablet-laptop hybride echt vervangen van je portable PC?

Je bent wat je eet: 10 bedrijven (Apple opgeslokt in het afgelopen jaar

Vergeet MacOS: De iPad is nu Apple ‘ s mobile computing de toekomst

iOS 13 zou kunnen hebben voor de gezondheid en fitness tools die ik eigenlijk nodig heb (CNET)

Is het mogelijk om te vertrekken van het Apple-ecosysteem? (TechRepublic)

Verwante Onderwerpen:

Amazon

iPhone

Hardware

Mobiliteit

Smartphones

Tablets