Broadcom ziet ‘een brede basis vertraging,’ legt de handelsoorlog

0
27

Is de Huawei verbod van agressie, of gewoon een deel van een handelsoorlog?
TechRepublic ‘ s Karen Roby praat met David Gewirtz van ZDNet te krijgen zijn perspectief op de laatste gebeurtenissen rondom Huawei en de gevolgen van een handelsoorlog. Lees meer: https://zd.net/2KlPYZ3

Broadcom zei dat het zien van “een brede basis vertraging in de vraag omgeving” toegeschreven aan “de geopolitieke onzekerheden, evenals de effecten van export beperkingen op één van onze grootste klanten.”

Tan ook dat de Broadcom ‘ s klanten zijn het snijden van de voorraad-ook bekend als Broadcom aankopen van componenten–en zijn conservatieve 2019.

CEO Hock Tan ‘ s opmerkingen komen als Broadcom melding van een fiscale tweede kwartaal die beat winst verwachtingen, maar viel kort op de verkoop.

Broadcom gemeld tweede kwartaal een netto inkomen van $691 miljoen, of $1.64 een aandeel, op een omzet van $5.52 miljard, een daling van 4,7 procent ten opzichte van een jaar geleden. De Non-GAAP nettowinst voor het tweede kwartaal $5.21 van een aandeel.

Wall Street verwacht Broadcom te melden non-GAAP nettowinst van $5.19 een aandeel op een omzet van $5.68 miljard.

Voor het tweede kwartaal, Broadcom het tweede kwartaal van halfgeleiders geregistreerd, een daling van 10 procent ten opzichte van een jaar geleden. Infrastructuur, software, of CA Technologies, geregistreerde omzet van $1.41 miljard.

Als voor de outlook, Broadcom verwachte fiscale 2019 omzet van $22,5 miljard met een operationele marge van 14.75%. Voor fiscale 2019, Wall Street werd verwacht een omzet van $24.3 miljard.

Moet lezen

Wat is Wi-Fi-6 en de reden waarom je gaat te willen itTech handel oorlog: Na Huawei, die de Chinese bedrijven zijn de volgende op ONS vijanden lijst?

Op een conference call, Tan geschetst van de bewegende delen van de wijk. CA Technologies biedt ook enkele buffer. Hij zei:

Netwerken blijven het zeer goed doen. Onze breedband business begon te herstellen. Dit werd gecompenseerd door de verwachte sterke afname van de draadloze en de lopende zachtheid in de opslag. Aan de andere kant, de infrastructuur software geleverd stevige top-line resultaten, die profiteren van de aanhoudende enterprise vraag naar onze mainframe en gedistribueerd software evenals SAN switching producten. De integratie van CA vordert goed.

Het is duidelijk dat de VS-China trade conflict met inbegrip van de Huawei export verbod is het creëren van economische en politieke onzekerheid en het verminderen van de zichtbaarheid van onze wereldwijde OEM-klanten. Als gevolg van de vraag van de volatiliteit is toegenomen en onze klanten zijn actief op het verminderen van de voorraad beheren van risico ‘ s. Dit leidt ons om te geloven in de tweede helft van het jaar 2019 zal meer in lijn met de eerste helft, in tegenstelling tot de eerder verwachte herstel. We hebben nu anticiperen op de fiscale 2019 semiconductor oplossingen segment omzet van $17,5 miljard euro, wat neerkomt op een jaar-op-jaar daling in de hoge enkele cijfers.

Tan ook wat nummers rond de Huawei risico:

Huawei vertegenwoordigd vorig jaar ongeveer 900 miljoen dollar van de inkomsten voor dit bedrijf op zich. Maar de andere foto die ik moet toevoegen is dat de gids die we als je het [van] $2 miljard uiteraard gaat verder dan dat slechts één bepaalde klant. We praten over onzekerheid in onze marktplaats, onzekerheid, omdat van die van de main, in de vorm van om-reductie en de supply chain daar vernauwt, gecomprimeerd, om zo te spreken. En omdat we niet te zien of er een zekere mate van gebruiker in de VS, vooral in Noord-Amerika en Europa, blijven er te zijn, maar wat we wel zien is in tussen is de onzekerheid van de omgeving heeft de bezorgdheid over het plaatsen van bijkomende bestellingen en actieve afbouw van de voorraden die er zijn. Kortom, compressie van de supply chain is: wat drijft deze vermindering meer dan iets anders en het is een brede basis.

Hardware

5 redenen ben ik niet sorry ik heb mijn Mac Mini en niet wachten op de nieuwe Mac Pro

In een Google Titan Bluetooth-beveiliging key – hoge zekerheid, laag duurzaamheid

iPad Pro vs Surface Pro 6: Kan een tablet-laptop hybride echt vervangen van je portable PC?

Beste Laptops voor 2019 (CNET)

Voldoen aan de nieuwe europese supercomputer: MareNostrum 5 gaat over de wereldwijde rivalen voor de voeding

Hardware ontmanteling beleid
(Tech Pro Onderzoek)

Verwante Onderwerpen:

Hardware

Intel

ARM

Kunstmatige Intelligentie

Innovatie