Deze ‘gevaarlijkste’ hacken van de groep is nu indringende elektriciteitsnetten

0
31

Uw data is op risico van niet-gepatchte kwetsbaarheden
Gebreken open blijven voor weken of langer zelfs wanneer correcties bestaan, security experts toegeven, waardoor organisaties in gevaar.

Een hacken van de groep beschreven in de ‘meest gevaarlijke bedreiging’ voor de industrial systems heeft een grote belangstelling voor de elektriciteitsnetten in de VS en elders, volgens een security bedrijf.

Het hacken van de groep vermoedelijk achter de aanval op de industriële controle systemen (ICS) van een petrochemische fabriek in Saoedi-Arabië zijn nu blijkbaar indringende meer potentiële slachtoffers over de hele wereld, inclusief ONS elektriciteitsnetten volgens beveiligingsbedrijf Dragos.

“De grootste bedreiging voor de ICS heeft nieuwe doelen in het vizier,” Dragos zei. “Deze uitbreiding naar een nieuwe verticale illustreert een trend die waarschijnlijk zal blijven voor andere ICS-targeting tegenstanders.”

Verwante Onderwerpen:

Enterprise Software

Beveiliging TV

Data Management

CXO

Datacenters