Facebook zeehonden cryptocurrency deal met Visa, Mastercard, PayPal: rapport

0
48

Hoe om vertrouwen op te bouwen in cryptocurrency
Bill Barhydte, oprichter en CEO van ABRA, vertelt Tonya Hall waarom het belangrijk is om vertrouwen op te bouwen in cryptocurrency om een betere toegang tot de internationale financiële markten met een cryptocurrency.

Facebook is naar verluidt gearing up om aan te kondigen van haar eigen merk van cryptocurrency volgende week met de steun van meer dan een dozijn grote financiële organisaties.

Volgens de Wall Street Journal, Facebook ‘ s venture in de cryptocurrency ruimte is versterkt met de steun van bedrijven zoals Visa, Mastercard, PayPal, en Uber.

In totaal is de groep van geldschieters investeren ongeveer 10 miljoen dollar op elk van de in de onderneming, de publicatie zegt, en deze middelen zullen worden gebruikt voor de ontwikkeling van de munt, evenals de infrastructuur en de blockchain nodig om het te ondersteunen.

Cryptocurrency, voor het eerst gemaakt als een alternatief voor de reguliere banken en fiat valuta, ervaringen vaak schommelingen in de waarde in wat gewoonlijk wordt een turbulente markt. Echter, als de traditionele financiële organisaties begonnen met het verkennen van de mogelijkheden van virtuele munten en de blockchain, het idee van koppelverkoop virtuele fiat munt heeft een optie voor het stabiliseren van de waarde.

Zie ook: Facebook ingesteld om te starten van het eigen merk van cryptocurrency in 2020

In Facebook is het geval, het bedrijf van de munt zal worden “gekoppeld aan een mandje van door de overheid uitgegeven munten,” de WSJ zegt.

Facebook heeft naar verluidt reeds gestart met gesprekken met makelaars en banken om de toekomst cryptocurrency gebruikers wisselen hun munten voor fiat valuta.

Geruchten die rond Facebook ‘ s cryptocurrency voor maanden, en het wordt geloofd dat de munt zou worden gebruikt voor het verzenden van geld, niet alleen door het sociale media platform, maar ook voor aankopen via een partner retail websites in ruil voor de transactie kosten die lager zijn dan wat standaard banken bieden.

Echter, niets is in steen gebeiteld, en zelfs sommige van de geldschieters zich niet bewust zijn van hun rol in de toekomst cryptocurrency project of de richting Facebook zal nemen.

TechRepublic: Facebook privacy van gegevens schandaal: Een cheat sheet

Het consortium van financiers is bekend als de Weegschaal Vereniging en een white paper beschrijft de munt en de blockchain-gebaseerde infrastructuur is naar verluidt zal worden gepubliceerd volgende week.

In Mei kwam aan het licht dat een nieuwe financiële diensten, organisaties, de zogenaamde Weegschaal Netwerken zijn geregistreerd in Zwitserland door Facebook. De vennootschap is beschreven als een ontwikkelaar van financiële technologieën, de blockchain, en data-analyses.

CNET: Facebook is verboden research app gegevens verzameld van bijna 200K gebruikers

Het is niet bekend of de cryptocurrency zelf zal bekend worden als de Weegschaal, of dat in het verleden rapporten die aangehaald de naam “GlobalCoin” nauwkeuriger zijn. Één van beide manier, de formele start van de cryptocurrency kan plaatsvinden zodra Q1 2020.

Update 13.51 UUR: EEN Facebook-woordvoerder vertelde ZDNet:

“Net als veel andere bedrijven, Facebook onderzoekt manieren om te profiteren van de kracht van de blockchain technologie. Dit kleine team is het verkennen van de vele verschillende toepassingen.”

Vorige en aanverwante dekking

Vis vijvers verkapte diefstal van olie-veld van de macht in cryptocurrency mijnbouw regeling
EFF vraagt voor het ministerie van justitie van de inspanningen te breken Facebook encryptie openbaar worden gemaakt
De dood zal over Facebook in de komende 50 jaar

Een tip? Get in touch veilig via WhatsApp | Signaal op +447713 025 499, of over Keybase: charlie0

Verwante Onderwerpen:

Innovatie

Tech Industrie

Cloud

Veiligheid

Banking