iPhone 11 konden betekenen het einde voor de Lightning-poort

0
23

Moet iOS open voor third-party apps?
Karen Roby zitten met ZDNet Jason Perlow en Jason Cipriani om te praten over de laatste bezienswaardigheid van de beslissing van het Hooggerechtshof over Apple. Lees meer: https://zd.net/2JC2Om4

Als ontwikkelaars — en de nieuwsgierige — sleepnet door de iOS-13 beta, het lijkt erop dat een aantal heel interessante geheimen zijn tuimelen uit. Een lekkernij is de hint die Apple zou kunnen zijn klaar om te laten vallen van de Lightning poort en over te schakelen naar de USB-C standaard met de iPhone-11.

Dit zou een goede zet.

Hier is wat Raphaël Mouton ontdekt:

Nu, wat interessant is dat Apple veranderde de afbeelding om de connector in te gaan op de Mac USB-C en niet de oudere USB-A connector. Dit is logisch, aangezien de nieuwe Macs alleen USB-C-poorten.

Maar er zijn ook tal van geruchten de ronde dat Apple van plan is een volledig over te schakelen naar de USB-C. Er is ook de druk van de regelgeving van de EU op Apple te dumpen in de bestemde aansluiting en de overstap maken naar USB-C.

Apple heeft ook een patent voor een totaal ander soort poort.

Apple heeft al uitgerust de nieuwe iPad Pro met USB-C, waardoor deze hebben een bredere functionaliteit. Het maken van de overstap naar de standaard op de iPhone zou het ook zinvol zijn, omdat het zou zorgen voor een hele reeks van nieuwe functies. Bijvoorbeeld, het zou de weg vrijmaken voor sneller laden en sneller bedrade overdrachtssnelheden (voor degenen die het nog steeds voor het aansluiten van een iphone naar iets met een kabel).

Het zou ook zorgen voor de iPhone te worden aangesloten op gadgets zoals opslag-apparaten en camera, het verbeteren van de workflow van professionals die een beroep doen op hun iPhone als hun belangrijkste apparaat wanneer het uit en over.

Het is onwaarschijnlijk dat Apple kiezen om een kit met de iPad Pro met een USB-C poort was een one-off. Het was waarschijnlijk meer een proef in de ballon voor de dingen die komen gaan.

Het is niet een kwestie van of, maar wanneer.

Is het tijd voor Apple om met pensioen te gaan de Lightning-poort, of is het meer het hele jaar in de it? Laat het me hieronder weten!

Zie ook:

Het bouwen van een $75,000 Windows 10 workstationStop met verschrikkelijke PIN-codes!Hoe om te wissen van uw iPhone RAMiOS 13 en iPadOS: Zal uw iPhone of iPad draaien?De volgende iPhone zou kunnen lenen van een handige Samsung en Huawei featureiOS 12.3: iPhone tips en tricksiOS 12.3 het ledigen van uw iPhone batterij snel? Hier is wat je moet doHas uw iPhone of iPad gestopt met opladen? Check dit eerst!

Verwante Onderwerpen:

Apple

Mobiliteit

Smartphones

Hardware

Beoordelingen

iOS