Microsoft: fortell oss hvis du vil ha oss til å bygge en annonse blocker til Kant

0
44

av Martin Brinkmann på juni 14, 2019 i Internet Explorer – 10 kommentarer

Microsoft ‘ s Edge utvikling teamet holdt et interessant AMA på Reddit i går. AMA, for de som ikke vet det, er en spørsmål og svar type tråd som Reddit-brukere legge inn spørsmål eller kommentarer til enkeltpersoner, grupper eller selskapets representanter.

Microsoft jobber med en ny versjon av Kanten nettleser som er basert på Chromium-koden, som er det samme grunnlaget som Google Chrome, Opera, Vivaldi, eller Modig bruk for sine nettlesere.

Nettleseren er tilgjengelig som forhåndsvisning for Windows og Mac operativsystemer, men det er bare et spørsmål om tid før den erstatter den gjeldende versjonen av Microsoft Kant som er bare tilgjengelig i Windows-10.

Ett av de spørsmålene som Microsoft ‘s Edge-teamet ble spurt om var hvor Microsoft har planer om å reagere på Google’ s extension endringer i Manifest V3 som ville påvirke ad-blokkere hvis det slippes ut akkurat nå.

Teamet bemerket at det var fortsatt evaluering av Manifest V3, og at det var ikke klar til å slippe en offisiell kommentar om det på den tid. Det bemerkes imidlertid at den anerkjenner at ad blocking er viktig for mange brukere, og at teamet i gang flere ting for å løse dette.

microsoft edge ad blocker built-in

I tillegg til å være medlem av Koalisjonen for Bedre Annonser, Microsoft ‘ s Edge Utvikling Team bemerket at det var “forpliktet til en sterk utvidelse økosystem”, og at dette inkluderte ad blocking. Microsoft ville ikke “kunstig begrense ad blocking for business grunner knyttet til annonsering” og at selskapet fikk forespørsler om å integrere en ad blocking erfaring i Kanten nettleser.

Microsoft ‘ s holdning i forhold til det er at det mener at utvidelser tilbyr det beste alternativet akkurat nå, men at det ville elske å høre fra brukere som mener blokkering bør være innebygd.

Til slutt, som vi av og til høre forespørsler om en bygd i ad blocking erfaringer i Kanten. For de fleste brukere, finner vi at utvidelser (kombinert med sterk standarder rundt sporing forebygging) er det beste alternativet her fordi du kan velge fra et utvalg av erfaringer og standarder, men vi absolutt ønsker å høre fra deg dersom du tror dette skal bygges i.

Mens det betyr ikke at Kanten vil få innebygd ad blocking, det er absolutt en mulighet og ikke direkte avvist av Microsoft.

Integrering av en annonse blocker kan sikkert forbedre leseren mulighet til å bli mer vellykket enn den klassiske versjonen av Microsoft Kant eller Internet Explorer. Den nye Kanten tilbyr noen har allerede som skiller den fra Google Chrome.

Nå er Du: ønsker du å se ad blocking som er bygd inn i Microsoft Kanten?