VMware te verwerven Avi Netwerken

0
30

VMware op donderdag aangekondigd dat het van plan is te koop Avi-Netwerken, is een multi-cloud application delivery bedrijf. De deal versterkt VMware ‘ s van networking en security portfolio met een software-gedefinieerde application delivery controller (ADC). De voorwaarden van de deal, die naar verwachting tot dicht in de VMware fiscale Q2, werden niet gedeeld.

De Avi-platform automatiseert toepassing netwerken en beveiliging met closed-loop analytics, template-driven configuratie en integratie met management producten. Het biedt geavanceerde analyses en inzichten voor het toezicht op de prestaties, de mogelijkheid om te implementeren in lokale en meerdere cloud-omgevingen, evenals de elasticiteit en de on-demand schaalbaarheid.

Avi al integreert met VMware-technologieën zoals VMware NSX en VMware vCenter. Zodra de deal gesloten is, VMware bieden zowel ingebouwde load balancing mogelijkheden als onderdeel van VMware NSX Data Center, en een ervaren, zelfstandige ADC.

“Het combineren van Avi Netwerken met VMware NSX verder zal stellen organisaties in staat om te reageren op nieuwe kansen en bedreigingen, het creëren van nieuwe business modellen en leveren diensten tot alle applicaties en gegevens, ongeacht waar ze zich bevinden,” VMware ‘ s Tom Gillis zei in een verklaring.

Opgericht meer dan zes jaar geleden, Avi ‘ s platform is ingezet door grote bedrijven in een aantal sectoren, zoals de financiële dienstverlening, e-commerce, technologie, productie en detailhandel.

Verwante Onderwerpen:

Cloud

Het Internet van Dingen

Veiligheid

Datacenters