Hoe te bouwen aan een betere (digitale) muizenval

0
42

Waarom een ruimte zoals de badkamer verdient een eigen digitaal platform
Er zijn een groeiend aantal apps en verbonden apparaten die consumenten kunnen gebruiken in de badkamer, maar de omgeving is niet bepaald een smartphone-vriendelijke, legt CareOS CEO Thomas Serval.

In 2016, introduceerde ik een eenvoudige formule om te illustreren dat de eeuwige uitdaging van het veranderende klant-ervaringen, verwachtingen stijgen, moeten we continu ontwikkelen van onze ervaringen gewoon om in evenwicht te blijven in de markt. Na verloop van tijd, de klant ervaringen van verschillende merken beginnen er hetzelfde uitzien, en het wordt moeilijker en moeilijker om de verwachtingen van de klant overtreffen.

Verwante Onderwerpen:

CXO

Innovatie

Digitale Transformatie: Een CXOs Gids

Big Data Analytics