Hyperconverged system försäljningen kraftigt under Q1, Dell Teknologier, VMware, Nutanix leda

0
45

Dell-Tekniker lägger ut sin hybrid cloud plan med en rejäl dos av VMware
Dell-Tekniker ” kronjuvel i sin portfölj är VMware och tekniken jätten nu gör det lim som håller sin portfölj av företag tillsammans.

Den konvergerande marknaden för infrastruktur levereras tillväxt på 19,3 procent under det första kvartalet som Dell Teknik portföljbolag dominerade, enligt IDC.

Första kvartalet 2019 intäkter kom på $3,75 miljarder som hyperconverged system visade en stark tillväxt. Hyperconverged system inkluderar nätverk, beräkning, lagring och mjukvara så att de är plug and play i hybridmolnmiljöer.

IDC bröt också ner den konvergerande marknaden för infrastruktur i några delar: Certifierad referens-system och integrerade infrastruktur, integrerade plattformar och hyperconverged system. Hyperconverged systems ökade försäljningen på en 46,7% av klipp som integrerade plattformar sjönk med 13,3 procent under första kvartalet form för ett år sedan.

idc-hyperconverged-standings-q1-19.png

×

idc-hyperconverged-ställningar-q1-19.png

IDC: s taxonomi också lägga till separata hyperconverged infrastruktur till sin uppföljning. Uppdelade hyperconverged-systemen stöd för separata beräkningar och lagring. NetApp HCI-system är ett exempel på disaggregerade infrastruktur och HPE meddelade också system nyligen.

NetApp stärker data tyg strategi med ny plattform, en konsumtion som är baserad pricingDell EMC, Cisco stärka VxBlock partnershipDell Teknik gör VMware grundbulten för hybrid cloud, data center som en tjänst, avsluta användarens strategier

Av säljaren, Dell-Tekniker med sin Dell EMC-system tog Nr 1 plats i hyperconverged system följt av Nutanix och HPE. VMware, som också ägs av Dell-Tekniker, var Nr 1 hyperconverged mjukvaruplattform.

Relaterade Ämnen:

Dell

Hårdvara

Servrar

Nätverk

Förvaring

Cloud