OneDrive: Persoonlijke Kluis en opslag wijzigingen

0
46

door Martin Brinkmann op 26 juni 2019 in Microsoft – Geen reacties

Microsoft kondigde twee wijzigingen van de vennootschap OneDrive service gisteren op de officiële Microsoft 365-website.

De eerste verhoogt de opslag van de 50 Gigabyte opslag van plan om 100 Gb zonder extra kosten en voegt een nieuwe add-on storage opties voor abonnees van Office 365.

De tweede introduceert Persoonlijke Kluis, een veilige opslag optie binnen OneDrive te voeg een andere laag van bescherming voor belangrijke gegevens.

Opslag plan verbeteringen

OneDrive ondersteunt twee opslagmogelijkheden: het gratis plan dat klanten 5 Gigabyte gratis online opslag, en een betaald plan dat een toename van de opslag tot 50 Gigabyte aan online opslag voor $1.99 per maand. De laatste zal worden verhoogd tot 100 Gigabytes, de prijs van $1.99 blijft.

Alle OneDrive klanten geabonneerd op de 50 Gigabyte opslag plan zal worden automatisch bijgewerkt naar de nieuwe plannen, zodat zij kunnen gebruik maken van maximaal 100 Gigabyte opslag.

onedrive storage plans

Klanten die behoefte hebben aan meer opslag nodig Office 365 met 1 Terabyte OneDrive opslag. Microsoft is van plan om extra opslag plannen voor abonnees van Office 365 dat de toename van het beschikbare opslagruimte door tot 1 Terabyte extra.

Klanten kunnen selecteren 200 GB, 400 GB, 600 GB, 800GB, of 1TB opslag verhoogt voor $1.99, $3.99, $5.99, $7.99 en $9.99 per maand respectievelijk.

Tip: ontdek hoe te gebruiken OneDrive de bestanden on-demand functie.

OneDrive Persoonlijke Kluis

onedrive personal vault

De tweede nieuwe functie die zal de uitrol van snel heet OneDrive Persoonlijke Kluis. Persoonlijke Kluis is een beveiligd gebied binnen OneDrive die alleen kunnen worden geopend met behulp van sterke authenticatie of een tweede stap van de verificatie van de identiteit.

Klanten kunnen de set-up van de kluis is het gebruik van vingerafdruk, gezicht -, Pin-of tijdelijke codes via e-mail, SMS of de Microsoft Authenticator-app. Deze moeten worden geleverd wanneer er bestanden in de Persoonlijke Kluis geopend moeten worden.

Persoonlijke Kluis bestanden zijn beschikbaar op de officiële OneDrive website, Pc ‘ s, en andere ondersteunde apparaten, zoals mobiele apparaten waarvoor OneDrive is beschikbaar.

Op Windows-10, OneDrive synchroniseert de Persoonlijke Kluis een met Bitlocker gecodeerde gedeelte van de harde schijf. Microsoft raadt klanten codering inschakelen op mobiele apparaten te beveiligen van de gegevens op deze apparaten ook. De vennootschap heeft geen melding van eerdere Windows-besturingssystemen zoals Windows 7 of Windows 8.1. Het blijkt dat beheerders van deze systemen nodig voor het coderen van de harde schijven handmatig, bijvoorbeeld door het gebruik van de encryptie software VeraCrypt.

OneDrive Persoonlijke Kluis lanceert als eerste in Australië, Nieuw-Zeeland en Canada. Klanten uit andere regio ‘ s toegang krijgt tot de nieuwe functie aan het eind van het jaar.

Microsoft lanceerde een Bescherm uw Belangrijke bestanden voorzien in 2018. De nieuwe functie wordt niet in verband met dat.

Slotwoord

De verhoging van de opslagcapaciteit van 50 tot 100 Gigabytes is gratis, en de andere opslagmogelijkheid opties zijn optioneel. De Persoonlijke Kluis voegt een optie OneDrive toe te voegen een extra laag van beveiliging op de top van de bestaande structuur voor de bescherming van belangrijke bestanden nog beter; dit werkt alleen op Windows-10 automatisch als het wordt automatisch versleuteld op Windows-10 apparaten.

Nu U: Wat is uw Persoonlijke Kluis?