Andy Rubin beschuldigd van “ongepast relatie”, terwijl op Google

0
34

De afgelopen paar weken, is er geen tekort is van seksuele intimidatie/wangedrag te beschuldigen. Na het nieuws over Harvey Weinstein uitbrak, rapporten tegen Kevin Spacey, Louis C. K., Al Franken, en vele anderen waren al snel te volgen.

Nu, volgens een rapport van De Informatie, Andy Rubin was betrokken in een ‘ongepaste relatie’ in zijn tijd bij Google.

De Informatie die beweert dat de relatie met een vrouw, die een direct gemeld te Rubin van Google ‘ s Android-divisie. Relaties binnen Google zijn toegestaan, maar in het geval van Rubin en de anonieme vrouw, die nodig zijn om te worden verstrekt aan het bedrijf, zodat een van hen kon worden overgebracht naar een andere afdeling of divisie. In dit specifieke geval, dat is nooit gebeurd.

We weten niet de exacte details van de relatie in kwestie, maar het is gemeld dat de vrouw diende een klacht in bij Google op de HR-afdeling op een gegeven moment tijdens het. Kort na deze, Rubin links van Google in 2014.

De volgende Informatie in het artikel, Andy Rubin, de officiële woordvoerder, Mike Sitrick, zei –

Elke relatie die de Heer Rubin had, terwijl bij Google was de aanklager. De heer Rubin werd nooit verteld door Google, dat hij betrokken bij elke vorm van wangedrag, terwijl bij Google en dat deed hij niet, terwijl bij Google of omdat.

Hier is waar de dingen interessant.

Na dit nieuws brak, Andy Rubin aangekondigd dat hij zou worden een verlof van Essentieel zijn laatste start-up die net gestart met haar eerste product, de Essentiële Telefoon, eerder dit jaar. Het is onduidelijk hoe lang Rubin zal ontbreken van Essentiële of waarom hij ervoor koos om weg te gaan in de eerste plaats als deze beschuldigingen zijn zogenaamd vals is, maar dat is waar we op voor het moment.

Essentieel is al een rotsachtige eerste paar maanden, en met Andy Rubin nu gegaan voor een onbekend bedrag van de tijd, de toekomst blijft onzeker.