Hoe op te lossen “U moet een nieuwe app en open deze rekenmachine”

0
42

door Ashwin op juli 03, 2019 in Tutorials, Windows – Laatste Update: juli 03, 2019 – 6 reacties

Windows 10 is geen onbekende op fouten. Maar dit was nieuw, en niet een blauw scherm fout. Toen ik probeerde om te draaien van de Rekenmachine, vertelde mij dit. “Je hebt een nieuwe app en open deze calculator”. Heb ik een app nodig voor het openen van een app? Wat?

How to fix You'll need a new app to open this calculator

Merk op dat de OK-knop is grijs.

Dus, heb ik besloten om te zoeken in de Microsoft Answers-community. Dat is waar de gebruikers aan te gaan met hun foutmeldingen, en ik vond er een thread waarin de exacte hetzelfde probleem. Een paar van Microsoft Agenten had geplaatst wat correcties, die ik hoopte dat het probleem oplost.

Hier is een lijst van wat ik heb geprobeerd, en het werkte niet:

  1. De eerste plaatsen waar ik keek voor een correctie van Windows Update en Windows Store-app. Sinds mijn Windows-10 is het nieuwe (had reset de PC een paar dagen geleden), heb ik aangenomen dat er in afwachting van een update of iets dergelijks. Maar het was allemaal up-to-date.
  2. Het uitvoeren van de System File Checker als een beheerder is altijd een goede stap in het oplossen van problemen met Windows gerelateerde fouten. En het bleek alles in orde was, hoewel de Rekenmachine-app niet zou uitvoeren.
  3. Vervolgens heb ik geprobeerd de DISM-opdracht bij een Opdrachtprompt met verhoogde bevoegdheden “DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth”. Ook dit is niet het oplossen van mijn probleem.
  4. De Windows Store reset-commando, “Wsreset.exe” die kunt u uitvoeren vanaf de “Run” – tool (Win + R), ook niet om me te helpen.
  5. Als een laatste redmiddel, ik probeerde het uitvoeren van de volgende commando ‘ s één voor één, in een verhoogde Powershell:
    • Get-AppxPackage -Naam Microsoft.WindowsCalculator | Verwijderen-AppxPackage
    • Get-AppxPackage -Naam Microsoft.WindowsCalculator | Add-AppxPackage

Ik herstart de computer, in de hoop dat het zou het probleem heeft opgelost. Uitgevoerd Calc.exe vertelde me dat het niet oplossen. Ik wilde te “Resetten” van de Rekenmachine via Instellingen > Apps en Features, maar de app was nog niet opgenomen. Dit is toen ik begon me af of dit een ingewikkelder probleem dan geloofde ik het.

Hoe op te lossen moet U een nieuwe app en open deze rekenmachine

En dit moment was ook toen vond ik de oplossing, en ik letterlijk lachte hardop toen het werkte. In plaats van het sluiten van de pop-up, ik zweefde over de “Kijk voor een app in de Microsoft Store” optie en klik op het. Het opende de Windows Store app, en weergegeven in de Windows-Rekenmachine-pagina.

Het was een get-knop te klikken die, toonde een installatie optie. Ik klikte dat, en kreeg onmiddellijk een melding in het Centrum van de Actie me te vertellen dat de Rekenmachine van Windows is klaar voor gebruik, en toonde een lancering optie. Ik niet gebruik, dat, wilde ik Calc.exe om te werken wanneer ik klikte het, en zeker genoeg het deed.

De oplossing klinkt misschien heel voor de hand liggende, maar de reden waarom we delen dit is omdat het zou kunnen fix andere standaard apps in de Windows-10. Ook, waarom heeft Microsoft grijs OK? Zeker, er zullen een paar mensen, zoals ik, die niet wisten dat de “Look voor een app in de Microsoft Store” is de oplossing. De formulering van de optie is ook iets dat zou kunnen verwarren sommige gebruikers. De meeste mensen zouden veronderstellen dat de fout bericht is onlogisch. Iets als “Je moet downloaden van de Calculator weer” of “Deze app moet opnieuw worden gedownload” zou beter zijn.