Microsoft kan accounts te sluiten na twee jaar inactiviteit, tenzij..

0
35

door Martin Brinkmann op juli 03, 2019 in Bedrijven, Microsoft – 4 reacties

Microsoft is begonnen voor het verzenden van e-mails naar alle Microsoft-Account gebruikers onlangs in die het op de hoogte zijn klanten over nieuwe diensten overeenkomst wijzigingen.

De wijzigingen worden vermeld op een speciale pagina op de Microsoft website en er is een optie voor het lezen van de hele aankomende overeenkomst van dienstverlening als goed. De wijziging van kracht wordt op 30 augustus 2019.

Eén van de grote veranderingen van invloed op Microsoft-Accounts; meer in het bijzonder, de periode van inactiviteit die kan leiden tot de automatische sluiting van de account. Microsoft verduidelijkt de activiteit van een account beleid in het kader van KB4511051.

Tip: het beschermen van een Microsoft-Account beter, het inschakelen van twee-factor authenticatie of het opzetten van een beveiligingssleutel voor het Microsoft-Account.

microsoft account policy

In het algemeen, klanten van Microsoft nodig om je aan te melden op de rekening ten minste eenmaal per twee jaar te houden is het actief. Microsoft is van mening accounts inactief als er geen aanmelding is gebeurd in een periode van twee jaar.

Microsoft verminderd de inactieve periode van vijf jaar tot twee jaar in de nieuwe overeenkomst. Sommige diensten, OneDrive en Outlook.com, nodig eens per jaar de sign-ins om te voorkomen dat de inactiviteit van de vlag en de mogelijke beëindiging van de account.

Bepaalde activiteiten kunnen voorrang hebben op de twee-jaar grens en de daaruit voortvloeiende sluiting van de rekening:

  • Als er een aankoop is gedaan, dat is gekoppeld aan het account. Dit geldt niet voor cadeaubonnen, certificeringen, of op basis van een abonnement aankopen of diensten.
  • Accounts met actieve abonnementen niet zal worden gesloten tijdens de inschrijvingsperiode.
  • Ontwikkelaars die gepubliceerd naar de Microsoft Store niet hun accounts gesloten. Hetzelfde geldt voor rekeningen die worden gebruikt om zich te registreren voor een Microsoft-Partner Center-account.
  • Klanten die verdiend een certificering die is gekoppeld aan de Microsoft-Account niet het account gesloten is wegens inactiviteit.
  • Als het saldo niet Nul is, zal het account actief te blijven.
  • Als Microsoft geld verschuldigd is aan een account, dat rekening blijft actief.
  • Als de Microsoft-Account heeft “toestemming voor een actieve Microsoft-account die behoort tot een klein”, Microsoft geen account te sluiten als gevolg van inactiviteit. De account zal worden gesloten indien de minderjarige account wordt geacht inactiviteit en gesloten door Microsoft, is gesloten door de eigenaar van de account, of overgestapt op een standaard Microsoft-account.
  • De wettelijke eisen of anders door Microsoft.

Microsoft merkt dat klanten altijd de activiteit van de status van de account op de Microsoft-account management website. Ik kon het niet vinden van de optie is er, en aangezien je dient in te loggen voordat u kunt kijken op de informatie, bent u min of meer verzekerd van een 2-jaar verlenging aangezien dit telt als een teken dat stelt u de periode van inactiviteit.

Microsoft-accounts worden gebruikt voor een verscheidenheid van doeleinden. Windows 10 (digitale) vergunningen kunnen worden gekoppeld aan de accounts.

Nu U: maakt u gebruik van een Microsoft-Account?