De Galaxy S8 is waterafstotend, niet-vloeistof bestendig

0
42

Een van de functies vindt u in de meeste top-end telefoons in 2017 is waterbestendig. De Galaxy S8 en Galaxy S8+ van Samsung zijn geen uitzondering. Regent het buiten? Geen probleem. De Galaxy S8 de IP68 rating betekent dat de regen heeft het geen effect. Hetzelfde geldt voor een plons in de gootsteen, een duik in het zwembad, en misschien zelfs een gemorste frisdrank of bier.

Ja, misschien wel. Niet alles wat nat is water en zelfs de dingen die grotendeels uit water kan het beste uit de buurt gehouden van uw water-resistent telefoon.

Dit geldt niet alleen voor de Galaxy S8, of zelfs telefoons in het algemeen. Waterbestendig objecten zijn ontworpen houden van de water — exclusief. Vanwege de chemische samenstelling van een vloeistof, wat waterbestendig is misschien niet bier bestand. Of champange bestendig, omdat de wetenschap!

Robuuste telefoon beoordelingen: Alles wat je moet weten

Vloeistoffen voelen, nou, liquidy. Maar alle vloeistoffen hebben andere dingen opgelost worden in hen. Dingen zoals magnesium en calcium in het water dat je drinkt en afhankelijk van waar in de wereld je ook bent je kunt zeer hard water (veel calcium en andere opgeloste mineralen) of zeer zacht water (zeer weinig opgeloste mineralen) of daar ergens tussen in. De GS8 is ontworpen om te worden geweekt in de goede oude tik op het water zonder nadelige gevolgen. Je hoeft je niet druk te maken, maar we raden niet aan dat u uw telefoon snorkelen. (Als je dat doet, stuur ons foto ‘ s, want dat is wel cool).

Andere soorten van water, speciaal gedestilleerd water en echt warm water, waarschijnlijk iets wat je niet wilt dunk van uw telefoon in. Wetenschap betekent ook dat gedestilleerd water is vrijwel vrij van opgeloste mineralen en zou in staat zijn door te dringen, waar “normale” water kan niet. Warm water, aan de andere kant, los kunt maken van lijm en pakkingen.

Een snelle spoelen weg te wassen chemicaliën of kleverige vloeistoffen is niet van plan om kwaad kunnen.

Andere vloeistoffen zoals bier of antivries — of iets dat is niet alleen gewoon water — zou zijn chemische stoffen die kunnen doordringen in het water resistant belemmeringen of gewoon een puinhoop maken in speaker gaten, hoofdtelefoon aansluitingen, en een SIM-kaart slots. Als je iets dat geen water zou drinken op uw telefoon, spoel het voorzichtig in de gootsteen met water op kamertemperatuur zo snel als je kunt.

Als je de poorten al wel gunked, en het gebeurt de beste van ons, niet gaan jammen tandenstokers of het naaien van naalden in de hoeken en gaten schraap het uit. Veeg het af met een vochtig washandje en laat de stof scrub afstand van het oppervlak vuil en sticky stuff of een tandenborstel en voorzichtig werken. Als u uiteindelijk met het graven van gaten met iets dat kleiner is dan uw elleboog, super voorzichtig niet om het veroorzaken van eventuele schade aan de onderdelen en afwerkingen. Dat alles is deel van die waterbestendig is en moet blijven intact als het kan.

U hoeft niet aan uw baby Galaxy S8 wanneer het gaat om het gebruik van het rond het water. Het is gebouwd voor! Gewoon bewust voor vlekken en spatten van vloeistoffen.