Windows Spellingscontrole in de Rand, Chrome en andere browsers Chroom

0
53

door Martin Brinkmann op juli 05, 2019 in Windows – 5 reacties

Microsoft ‘s beslissing om over te schakelen naar Chroom als de bron voor het bedrijf’ s Edge browser is geïnjecteerd nog meer de ontwikkeling van middelen in het project.

Een van de nieuwste pleegt door Microsoft engineers introduceert ondersteuning voor Windows Spellingscontrole in Chroom.

Eventuele wijzigingen in de klassieke versie van Microsoft Rand van geprofiteerd dat de browser alleen eerder. Met Microsoft nu gericht zijn energie op Chroom, eventuele verbeteringen aan Chroom alle andere Chroom-gebaseerde browsers als gevolg.

In andere woorden: de Windows Spellingscontrole beschikbaar als een optie in de nieuwe Microsoft Rand, in Google Chrome en in andere Chroom-gebaseerde browsers zoals Vivaldi, Opera, of Dapper op voorwaarde dat de bedrijven achter deze browsers niet blokkeren van de vlag in hun browsers.

Google lijkt niet hier bezwaar tegen hebben dat als het al mogelijk is voor het spiegelen van de standaard spellingscontrole van de Chrome browser op de Windows-Taal.

windows spellchecker chrome

Er is één addertje onder het gras, echter. Omdat we het hebben over de spellingscontrole van het Windows-besturingssysteem, de mogelijkheid om te wisselen is alleen beschikbaar op Windows.

Ook de functie is momenteel alleen beschikbaar in de ontwikkeling van versies van sommige browsers, bijvoorbeeld Chrome Canary, en niet in stabiele versies (er is niet eens een stabiele Rand gebaseerd op Chromium die er zijn). De nieuwe optie is niet beschikbaar in Microsoft Rand versies nu.

Dus, om het nu, hier is wat u moet doen:

  1. Laden chrome://flags in de adresbalk van de browser. Merk op dat andere browsers is het mogelijk dat het gebruik van een ander protocol voor de interne pagina ‘ s. Microsoft gebruik van de Rand van de rand://vlaggen, en hetzelfde kan het geval zijn voor andere Chroom-gebaseerde browsers.
  2. Zoeken naar spellingscontrole.
  3. Het resultaat van het Gebruik van de Windows OS-taal” dient te worden geretourneerd.
  4. De vlag instellen op Ingeschakeld.
  5. Start de browser opnieuw.

Enabled betekent dat de browser gebruik de spellingscontrole van het Windows-besturingssysteem vanaf dat moment en niet de standaard Chroom spellingscontrole. Windows Nieuwste, de site die ontdekte de nieuwe optie, merkt op dat Chroom maakt gebruik van Hunspell-standaard. Qt is gebruikt door een breed scala van projecten met inbegrip van LibreOffice, OpenOffice, Google Chrome, Mac OS X, Opera, en andere.

De commit op het Chromium-website biedt de volgende inzicht in de verandering:

Deze CL wil implementeren van windows spellingscontrole integratie in Chromium project, zodat de gebruiker kan overschakelen naar het gebruik van windows spellingscontrole of accessing op run-time. We moeten implementeren platform-agnostisch interfaces te integreren in windows spellingscontrole in Chroom. We moeten ook refactor een bepaalde code in te schakelen runtime schakelen tussen Windows spellingscontrole en accessing.

Het kan moeilijk zijn om ter plaatse de verandering meteen als je het nodig zou hebben om een aantal gegevens bij de hand voor de vergelijking. Een voorbeeld zou een woord, dat de standaard spellingscontrole niet suggereren om juist tijdens de Windows spellingscontrole doet.

Slotwoord

Microsoft features toevoegen aan Chroom is goed nieuws voor iedere gebruiker die gebruik maakt van een Chroom-gebaseerde browser, Mozilla aan de andere kant heeft ook een sterkere concurrentie aan te gaan met als gevolg.

Nu Jullie: maak je gebruik van een spellingscontrole in uw browser naar keuze?