Blok Opera van het openen van een Nieuw Tabblad Pagina op Start

0
49

door Martin Brinkmann op juli 06, 2019 in Opera – 1 reactie

Ik heb geconfigureerd al mijn web browsers om te herstellen van de laatste sessie wanneer ze gelanceerd worden op een systeem; dat is handig als het stelt me in staat om verder te gaan waar ik ben gebleven, en houden een aantal vestigingen geopend in de browser, zonder bang te zijn dat ze of te herstellen door middel van andere middelen.

De Opera web browser ondersteunt sessie te herstellen, maar voor enige tijd nu, ik heb gemerkt dat de browser altijd open een lege pagina, naast alle tabbladen van de vorige sessie.

Terwijl die nuttig kan zijn voor sommige gebruikers van de browser, vond ik mezelf het sluiten van de lege tabblad weergegeven op de startpagina van de browser vaker wel dan niet. Een van de belangrijkste problemen die ik had was dat het gericht is op de pagina ‘Nieuw Tabblad’ automatisch wanneer de browser wordt gestart.

Nogmaals, sommige gebruikers van als ze kunt zoekopdrachten uitvoeren of interactie met de content die op de pagina ‘Nieuw Tabblad’ meteen.

Gelukkig, na wat zoeken, vond ik een manier om te schakelen van het gedrag. Eenmaal veranderd, Opera zal slechts plaats de tabbladen van de vorige sessie wanneer begon en niet een Nieuw Tabblad pagina.

opera display start page first

Hier is hoe je de verandering in de huidige versies van de webbrowser Opera:

  1. Het activeren van de Opera Menu in de linkerbovenhoek en selecteer Instellingen. U mag gebruik maken van Ctrl-P als alternatief om de Instellingen te openen, of met het laden opera://instellingen in de plaats die is niet open de voorkeuren.
  2. Selecteer Geavanceerd en scroll naar beneden op de pagina totdat u het “op opstarten” sectie op de pagina met Instellingen. U kunt ook het uitvoeren van een zoekopdracht voor het opstarten in plaats van u alleen, dat de voorkeur van de groep.
  3. Flip de staat van de begin-pagina onder “Behouden tabbladen van de vorige sessie” om de functie uit te schakelen die laadt een pagina ‘nieuw tabblad’ als de Opera begint.

Ik stel voor dat u aan het testen van de verandering door het sluiten van de Opera en het openen van de browser weer. Als alles uitgewerkt, Opera mag slechts plaats de tabbladen van de vorige sessie.

Nu Jullie: maak je gebruik van sessie te herstellen?