Microsoft onthult Poppen, haar Animoji alternatief

0
47

door Martin Brinkmann op juli 08, 2019 in Google Android – 1 reactie

Microsoft heeft een nieuwe beta versie van de vennootschap Swiftkey toetsenbord applicatie voor Android, onlangs. De nieuwe beta-versie komt met een nieuwe functie genaamd Poppen.

Poppen werkt op dezelfde manier als de Animoji functie van Apple ‘ s iOS-besturingssysteem. Het geeft Swiftkey gebruikers een optie voor het maken van virtuele karakter (poppen) clips op basis van de opgenomen gezichtsuitdrukking van de persoon die in de voorkant van de camera.

microsof -puppets

Microsoft introduceerde de functie in Swiftkey Beta voor Android. De functie uitgerold naar alle gebruikers, zodra de beta hits finale, maar voor nu is het beperkt tot de gebruikers van de beta-versie van het toetsenbord toepassing.

Geïnteresseerde gebruikers kunnen downloaden van de beta APK van sites van derden zoals Softpedia. Merk op dat de beta-versies mag niet worden geïnstalleerd op de productie van apparaten. Een poging tot het uitvoeren van Swiftkey Beta op een Google-Pixel 3A resulteerde in een crash van de applicatie, het liep prima, op een ander Android-apparaat echter.

Hier is een video van Microsoft, dat getuigt van de functie.

Swiftkey is een toetsenbord applicatie voor Android, wat betekent dat het kan worden gebruikt in elke toepassing op het apparaat dat ondersteuning biedt voor invoer van het toetsenbord. De Poppen functie werkt in alle messaging-toepassing op voorwaarde dat het ondersteunt het delen van video bestanden.

De eerste versie van de Poppen wordt geleverd met vijf verschillende avatars die Swiftkey gebruikers kunnen kiezen wanneer ze ervoor kiezen om het maken van een nieuwe animatie. De tekens zijn een dinosaurus, panda, kat, uil en een hond.

Poppen werkt door het selecteren van de optie in de Sense applicatie en het opnemen eenmaal eigen gezichtsuitdrukkingen die de applicatie gebruikt voor het animeren van de geselecteerde avatar.

De gemaakte animatie kunnen vervolgens worden gedeeld via de ingebouwde functies voor delen.

Microsoft ‘s Google-team is bijzonder trots op het feit dat de oplossing is gebaseerd op RGB-camera’ s en niet op camera ‘ s met ingebouwde diepte sensoren. Het feit vermindert de vereisten voor het maken van Poppen en zorgt ervoor dat de functie kan worden gebruikt op bijna alle Android-apparaten die er zijn. Poppen is beschikbaar voor alle Android-N en de nieuwere apparaten.

SwiftKey gewerkt met de Microsoft Computer Vision en Microsoft Research Asia teams te brengen van Poppen tot leven. In tegenstelling tot andere gezichts-tracking software, SwiftKey s Poppen, niet gebaseerd op de gebruikers die het hebben van een apparaat met een ingebouwde diepte sensor in de camera en gebruikt in plaats van een RGB-camera gevonden in de meeste Android-smartphones.

Poppen algoritme werd getraind met behulp van “duizenden vrijwilligers van over de hele wereld”, aldus Swiftkey om de trein een Diepe Neuraal Netwerk te ‘ leren hoe te identificeren gezichtsbewegingen en breng deze op een expressieve dier karakter “.

Slotwoord

Poppen algoritme werkte verrassend goed tijdens de tests. Terwijl je moet niet verwachten dat het algoritme bootst alle gezichts details het heeft een goede baan bij het nabootsen van expressies. Android-gebruikers die willen hechten geanimeerde gif ‘s, video’ s, smileys, emojis, en andere visuele hun berichten zullen waarschijnlijk net als deze functie ook.

Nu U: Wat is uw mening over de Poppen? Gimmick of iets nuttig?