Google test nieuwe Play knop in Chrome Taakbalk

0
42

door Martin Brinkmann op juli 08, 2019 in Google Chrome – Geen reacties

Google Chrome kan binnenkort een Play knop in de Chrome-taakbalk als u een video of andere media is het spelen in de browser.

Kan, omdat de functie wordt momenteel getest. Terwijl tal van tests in de definitieve versies van Chrome, er is een nog groter aantal tests die nooit gemaakt.

De functie geland in Chrome Canary onlangs; Chrome-gebruikers kunnen inschakelen en gebruiken. Want het is een experimentele vlag, bugs zijn te verwachten, en dit men is vrij buggy op het moment van schrijven.

Ten eerste, de basis. U moet de nieuwste Chrome Canary release als u wilt om het te testen nu. Het is nu standaard ingeschakeld, zodat u ziet het pictogram voor Afspelen als u het afspelen van een video op YouTube of elders.

Wat u hoeft te doen is belasting chrome://flags/#global-media-controles in de adresbalk van Chrome en de vlag instellen Wereldwijde Media-Besturingselementen zijn ingeschakeld. De beschrijving luidt: “Laat de Wereldwijde Media-Besturingselementen UI in de werkbalk” en het is beschikbaar voor Mac, Windows en Linux alleen. Een herstart van de browser afgehandeld.

chrome play video control

Een bezoek aan YouTube en het afspelen van een video op de site zie je de Play knop in de Chrome belangrijkste interface. Dat is ook de tijd dat je zult tegenkomen bugs; Chrome loopt vast na een korte tijd en er is niets dat je kunt doen.

Als u het Afspelen bedienen met een klik of tik op, ziet u een miniatuur van de video, de URL die er al ligt, en de titel van het. Controles om te pauzeren of het afspelen van de video, en om terug en vooruit in de video zijn ook beschikbaar.

Het besturingselement wordt weergegeven op een tabblad is geopend in de browser, zelfs in verschillende vensters. Betekent: u kunt het afspelen van media vanaf daar zonder te schakelen naar het tabblad video het eerste.

De functie is handig voor gebruikers die graag om te spelen video ‘ s of audio-bestanden op de achtergrond, terwijl ze iets anders doen in de browser. Volume knoppen ontbreken, bijv. dempen of het wijzigen van het volume, maar de functie is niet gefinaliseerd nog van de look en feel, en de crash probleem dat het is veroorzaakt.

Slotwoord

Besturing in de Chrome-hoofdwerkbalk niet nuttig zijn voor alle gebruikers, maar de gebruikers die de media afspelen in de achtergrond en gebruik maken van andere tabbladen in de tussentijd kan het waarderen van de functie het meest.

Het is een experimentele functie voor nu en het is niet zeker dat het land in stabiele Chrome. Google duwt Chrome multimedia ondersteuning in recente versies van de browser. Het bedrijf lanceerde multimedia toetsenbord ondersteuning in Chrome eerder dit jaar te ondersteunen media toetsen op toetsenborden. De functie interfereert met bepaalde media cliënten.

Windows-gebruikers kunnen willen controleren Taskplay, een gratis software voor het regelen van media vanaf de taakbalk.

Nu Jij: Hoe bruikbaar zijn de afspeelfunctie in een browser werkbalk?