Microsoft afsluiten van Windows 7 Games Servers op 22 januari 2020

0
48

door Martin Brinkmann op 09 juli 2019 in Windows – Laatste Update: 09 juli 2019 – 9 reacties

Microsoft onthuld in een forum post op het officiële Microsoft Answers forum dat het van plan is om het afsluiten van games servers voor games die vereisen dat de Internet-verbinding voor haar Windows 7, Windows XP en Windows ME besturingssystemen.

Windows 7 is net een paar maanden ondersteuning onder de riem. Microsoft zal het einde van de ondersteuning voor het besturingssysteem op 14 januari 2020 na een laatste dinsdag Patch Dag voor het besturingssysteem in januari 2020.

Meldingen over het aanstaande einde van de ondersteuning zijn al gedrukt van de klant apparaten.

De Enterprise klanten in het Onderwijs kan de ondersteuning uitbreiden tot drie jaar, maar iedereen is het uit van geluk. Windows 7-systemen blijven werken voor het grootste deel, maar sommige functies mogelijk niet beschikbaar.

Microsoft Internet Games die onderdeel zijn van Windows 7 niet meer speelbaar vanaf 22 januari 2020.

internet games windows 7 error 0x80041004

Microsoft zal afsluiten game servers op die dag voor Windows 7 games. Game servers voor Windows XP of ME games zal worden afgesloten op 31 juli 2019 zo zijn dat de spellen niet meer werken op deze systemen.

  • Microsoft Internet Games services op Windows XP en ik zal eindigen op 31 juli 2019.
  • Microsoft Internet Games services op Windows 7 op 22 januari 2020.

Hier is de lijst van getroffen games en de besturingssystemen van de games zijn beschikbaar op.

  • Internet Backgammon (XP/ME, 7)
  • Internet Checkers (XP/ME, 7)
  • Spades op Internet (XP/ME, 7)
  • Internet Hart (XP/ME)
  • Internet Reversi (XP/ME)
  • MSN Gaan (7)

Microsoft merkt op dat de spelers in staat zullen zijn om deze spellen te spelen totdat de server shutdown-date.

De huidige spelers kunnen genieten van de games tot de data boven, wanneer het spel diensten zal ophouden, en de genoemde games niet meer worden afgespeeld.

Het is onduidelijk op dit punt de vraag of de games een foutbericht wordt weergegeven op het startscherm met de mededeling dat spelers die de game servers zijn niet langer beschikbaar is of als ze gewoon de verbinding fouten (die zij deden in het verleden, toen het spel servers waren niet beschikbaar).

Microsoft verwijderd van veel van de klassieke games op Windows 8. Windows 8 gebruikers hebben opties om games te installeren vanuit de Windows Store.

Slotwoord

Microsoft afsluiten van de game servers snel na de ondersteuning voor Windows 7 eind mei niet zitten goed met gamers op deze machines als Microsoft gehouden game-servers voor Windows XP en zelfs Windows ME-up voor de jaren na end.

Het is Microsoft ‘ s beslissing op het einde en er is weinig dat klanten kunnen doen in dit verband. Als je het mij vraagt, ik zou graag hebben gezien dat Microsoft open source en de games en game-servers, zodat zij kunnen leven op als onafhankelijke producten.

Nu U: Wat is uw mening over de beslissing? (via Windows Nieuwste)