Dropbox Transfer: nieuwe WeTransfer-zoals het delen van grote bestanden service

0
40

door Martin Brinkmann op 11 juli 2019 in Internet – 2 reacties

Dropbox onthuld een nieuw product, genaamd Dropbox Overdragen op de andere dag. De nieuwe dienst is momenteel beschikbaar voor klanten selecteren alleen maar beschikbaar komen voor alle Dropbox-gebruikers in de nabije toekomst.

Dropbox Overdracht pogingen om kwesties in verband met het delen van grote bestanden over het Internet. E-mail is niet echt een optie om dat te wijten aan de bijlagelimiet en Dropbox zelf is niet de meest elegante oplossingen als het gaat om het delen van bestanden snel en zonder zich zorgen te maken over de rechten en dergelijke.

Dropbox wil Overbrengen om de kloof te dichten in de portefeuille van de vennootschap. Hoewel niet expliciet vermeld, blijkt dat een Dropbox-account is vereist voor het maken van een nieuw bestand delen. Dropbox merkt op dat gebruikers die de bestanden downloaden, een account niet nodig hoor.

dropbox transfer

De maximale bestandsgrootte die Dropbox Transfer ondersteunt is 100 Gb; bestanden kunnen komen van het lokale systeem of kunnen worden opgehaald direct van een gebruiker van Dropbox om de snelheid van de delen nog verder. Dropbox niet onthullen als de grootte van het bestand, tellen mee voor het quotum van een gebruiker op de grootte. Ontvangers downloaden kopieën van de bestanden, zodat de originelen blijven onaangeroerd.

Dropbox Transfer ondersteunt een aantal interessante opties voor het aanpassen van het bestand delen. Eigenaren van bestanden kunnen wachtwoorden te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, en er is een optie voor het instellen van een vervaldatum rente te beperken beschikbaarheid.

Andere functies zijn onder meer meldingen van downloads om de bevestiging te krijgen dat gedeelde bestanden werden gedownload, en opties om toegang te krijgen tot statistieken te achterhalen hoe vaak een link is geopend.

Zakelijke gebruikers kunnen de widget downloaden naast dat door het toevoegen van achtergrond afbeeldingen te maken van de download pagina ‘ s zien er professioneler.

Slotwoord

Niet alle details zijn bekend op dit punt in de tijd; geïnteresseerde gebruikers kunnen lid worden van een wachtlijst om toegang te krijgen tot de service te vroeg.

Er is zeker geen tekort als het gaat om het delen van bestanden diensten. Er is WeTransfer, een dienst die geen registratie vereisen, is gratis, en goed voor maximaal 2 Gigabyte. Mozilla Firefox gelanceerd Verzenden onlangs die niet nodig een account aan en ondersteunt bestandsgrootte van maximaal 2,5 Gb (voor ingelogde gebruikers).

Whisply, een andere file sharing service, gebruikt Dropbox en andere services voor online opslag voor bestanden.

Dropbox Overdracht duwt het bestand beperken aanzienlijk, maar het is onduidelijk of de geüploade bestanden graaf tegen een klant quota op de site. Een ander ding dat is onduidelijk op dit punt is de vraag of downloads worden automatisch begrensd.

Nu U: Wat is uw eerste indruk van de nieuwe dienst?