Accenture navne Julie Sød som næste CEO

0
19

Accenture har udpeget Julie Sød som sin nye administrerende direktør, de ydelser, virksomheden meddelte torsdag. Sød øjeblikket fungerer som administrerende DIREKTØR for Accenture ‘ s nordamerikanske forretning, dens største marked. Sød vil også deltage i Accenture ‘ s bestyrelse, når hendes overgang træder i kraft til September.

Accenture ‘ s nuværende midlertidige CEO David Rowland er indstillet til at blive executive-formand for bestyrelsen.

“Vi er på en positiv vækst bane på Accenture og er meget godt positioneret til at fortsætte med at bygge videre på vores stærke momentum,” Rowland sagde i en erklæring. “Jeg er så glad og stolt over, at Julie vil føre vores virksomhed, og jeg glæder mig til at arbejde med hende — sammen med hele vores øverste ledelse — at sikre en problemfri overgang, og på Accenture’ s næste fase af vækst og lederskab på markedet.”

Accenture har været uden en permanent administrerende DIREKTØR siden januar efter fratræden af Pierre Nanterme. Den 36-årige Accenture veteran var i svigtende helbred, og han døde senere på måneden.

RELATERET:

Accenture får Droga5 som det fortsætter med at smelte teknologi, data, indhold og markedsføringAccenture har til hensigt at erhverve Adaptly i social media marketing push –Accenture: Hvordan til at konkurrere og vinde i den post-digitale tidsalderAccenture venstre en enorm guldgrube af yderst følsomme data på udsatte servereAccenture øger Oracle Cloud-funktioner med erhvervelse af Certus Løsninger

Relaterede Emner:

CXO

Regeringen

Sikkerhed