Afsluiter lanceert Stoom Labs: een voorbeeld van beta features die misschien nooit zou maken in Stoom

0
45

door Martin Brinkmann op 12 juli 2019 in Games – 1 reactie

Valve Software, het bedrijf achter Steam-platform gaming, lanceerde Steam Labs gisteren op de officiële Steam website.

Stoom Labs beschikbaar maakt experimenten en tests voor Steam-gebruikers die willen om deel te nemen. Vergelijkbaar met Gmail Labs of de experimentele vlaggen van webbrowsers, Stoom Labs introduceert functies van de Steam dat gebruikers die geïnteresseerd zijn in het krijgen van hun handen vuil te geven een keer te proberen meteen.

Alle experimenten worden beschouwd als beta features en net als experimenten in de browser op Gmail, kan wel of niet hun weg vinden in het uiteindelijke product op één punt in de tijd.

De eerste versie van Steam Labs hosts drie verschillende experimenten die Steam-gebruikers kunnen lid worden. Het moet worden opgemerkt dat deze experimenten zijn alleen beschikbaar op de Stoom van de website en niet in de Steam-client op het moment van schrijven.

Micro-Trailers

steam experiments micro trailers

Micro Trailers, het eerste experiment is beschikbaar op Steam Labs, kunnen gamers te “absorberen elke game in de Steam catalogus in slechts enkele seconden” volgens de beschrijving.

Eenmaal ingeschakeld door de gebruiker, micro trailers beschikbaar in diverse locaties op Stoom de website. Steam-gebruikers kunnen de muis over een spel in een categorie te spelen een zes tweede micro trailer, spelen meerdere trailers op een rij door de muisaanwijzer op een rij, krijgen automatisch spelen aanhangwagens, terwijl ze bladeren, of gebruik maken van de nieuwe “quad trailers” functie, die speelt vier micro trailers naast elkaar op één scherm.

Interactieve Beschikbaar

steam interactive recommender

De Interactieve Aanbevolen is ontworpen voor het verbeteren van spel aanbevelingen op Stoom. Het maakt gebruik van machine learning en analyseert hoe lang elk spel werd gespeeld door een bepaalde gebruiker.

Het algoritme gebruikt de informatie om te suggereren nieuwe games aan de gebruiker op basis van de geëxtraheerde informatie.

U kunt ook geschokt door de uren die je hebt gespeeld een aantal van de games in de Steam-bibliotheek.

Sliders zijn voorzien van een aantal parameters veranderen. U kunt de tijd dat de games worden in aanmerking genomen, gewicht populaire en niche games en filters gebruiken om te focussen op een game genres of uitsluiten van games gebaseerd op tags.

Automatisch Tonen

steam automatic show experiment

Het derde en laatste experiment genereert een dagelijkse show automatisch de hoogtepunten uit nieuwe en populaire games automatisch.

De show maakt gebruik van dezelfde “quad trailers” indeling die de Micro Trailers experiment gebruikt op sommige pagina ‘ s. Game trailers spelen maar voor een paar seconden met geluid; links worden verstrekt aan de games of digitale content, zodat gebruikers die geïnteresseerd zijn in deze kan controleren of ze meteen op Stoom.

Slotwoord

Stoom Labs kan een glimp van wat komen gaat, maar Valve ‘ s belangrijkste motivatie voor het maken van deze beschikbaar is feedback. De Labs pagina toont geen informatie over privacy en het is onduidelijk of de Afsluiter verzamelt aanvullende gegevens van gebruikers die het uitvoeren van experimenten op het platform.

Alle maar één experiment zijn beschikbaar voor de gasten en Stoom gebruikers. Valve stelt dat het wil feedback van gebruikers en klanten kunnen contact opnemen met het bedrijf om feedback te geven.

Nu U: Wat is uw mening over deze eerste drie experimenten en Stoom Labs in het algemeen?