Amazon Prime Dag 2019: Bedste tidligt Prime Dag tilbud, der allerede er til rådighed

0
36

Amazon Prime Dag 2019: business strategi bag salg
ZDNet ‘ s Larry Dignan forklarer, at, ja, Amazon Prime Dag er en stor shopping bonanza for 48 timer, men der er nogle forretningsmæssige fordele, der kommer med lanceringen af en af e-handels-gigant største begivenheder. Læs mere: https://zd.net/2XFm1G0

Hvis du har ventet på Prime Dag — se om, at en enhed, du har været ogling er på udsalg-du vil blive glad for at vide, at Amazon ‘ s shopping extravaganza er allerede begyndt.

Også: ZDNet giver væk $1.000 i gavekort til Amazon

Detail-webstedet er i øjeblikket fyldt med de såkaldte “tidlige Prime Dag tilbud” eller “pre-Prime Dag tilbud.” Disse er tidsbegrænsede tilbud, som er gået live i hele fører frem til, at Prime selve Dagen den 15 juli. De har store rabatter, på tværs af en række produktkategorier, endda business tech lækkerier. Her er et par af de bedste tidligt Prime Dag beskæftiger vi har set indtil nu.

Bedste tidligt Prime Dag 2019 tilbud

screen-shot-2019-07-11-at-3-12-28-pm.png

RoboVac 11S for $150 ($75 off)

Se det nu: RoboVac 11S på Amazon Ser det nu: RoboVac 30 på Amazon

Støvsugning kontoret gulvet kan være trættende, især på en varm sommerdag. Så, kan du overveje at skubbe denne opgave til en robot. Den Eufy RoboVac 11S er en af de mest populære robot støvsugere rundt, og det er ned til sin Black Friday pris for tidligt Prime Dag. Du kan få $75 off, hvis du anvender on-side kupon og indtast den kode, ROBOVAC11S ved kassen.

Den RoboVac 30 er også til salg. Anker tilbyder $120, hvis du anvender on-side kupon og indtast den kode, ROBOVAC30+.

screen-shot-2019-07-11-at-3-12-57-pm.png

Fitbit Ioniske $200 ($50 off)

Se det nu: Fitbit Ioniske på Amazon

På udkig efter et prisvenligt alternativ til Apple-Ur? Dette er Fitbit er kun GPS-aktiveret ur. Det er også tilbyder premium-funktioner som musik opbevaring og betalinger, og det får de samme apps og se ansigter, som Fitbit Versa.

screen-shot-2019-07-11-at-3-13-13-pm.png

Fitbit Afgift 3 $120 ($30 rabat)

Se det nu: Fitbit Afgift 3 på Amazon Ser det nu: Fitbit Versa på Amazon

Fitbit Afgift 3 er kun et år gammel, og det betragtes som en af de bedste samlede ikke-Apple-Ur trænings-og trackers. Ja, det mangler GPS, men det kommer med puls tracking og lader dig overvåge 15-plus øvelser, herunder løb, cykling, svømning, yoga, circuit-træning, og meget mere. Det giver dig også mulighed for at få telefonen meddelelser til opkald, sms ‘ er og apps på dit håndled.

Også, så tjek den for nylig udgivet Fitbit Versa. Det er tilbagediskonteret til $170 (en $30 besparelser). Dette fitness tracker er mere omfattende end den Afgift, 3, med indbygget musik oplagring, på-se træning, coaching, trapper-klatring, statistik og meget mere.

screen-shot-2019-07-11-at-3-13-23-pm.png

Apple iPad med 128 GB for $329 ($100 off)

Se det nu: Apple iPad på Amazon

Apple har opført 32GB 2017 iPad model for 249 dollars på Amazon. Det er en temmelig regelmæssig rabat, men så foretrækker vi, at denne aftale: 128 GB iPad Apple for $329. Det er fire gange så meget lagerplads, for den samme pris, du ville betale for en 32 gb model via Apple Store.

screen-shot-2019-07-11-at-3-13-32-pm.png

Amazon Echo Prik til $25 ($25 rabat)

Se det nu: Amazon Echo Prik på Amazon

Jep, den mindste Echo højttaler er til salg igen. Men det har ikke været denne rabat, da Black Friday 2018.

screen-shot-2019-07-11-at-3-12-11-pm.png

Amazon Echo anden generation for $70 ($30 rabat)

Se det nu: Amazon Ekko på Amazon

Amazon regelmæssigt rabatter sine egne enheder i hele år, men denne $30-off tilbud på en af sine mest populære smart højtalere er super svært at ignorere. Det er en 30% besparelse, og det vil sandsynligvis ikke blive nedsat yderligere den bedste Dag.

screen-shot-2019-07-11-at-3-14-53-pm.png

Popular Mechanics for $6 ($43 off)

Se det nu: Populær Mekanik på Amazon

Amazon, der tilbyder enorme rabatter på flere magasiner. Du kan få ni spørgsmål af Popular Mechanics, for eksempel til $6. Det er en 88% besparelser. Du vil finde lignende tilbud på populære trykte magasiner såsom Bil og Chauffør, Populær Videnskab, Mænds Sundhed, Iværksætter, Forbes, og Golf. Check out Amazon ‘ s magazine tilbud hub for at gennemse alle de tilbud.

screen-shot-2019-07-11-at-3-09-23-pm.png

Flere tidlig Prime Dag 2019 tilbud

Tjek disse andre salg på Amazon:

Op til 30% rabat på Amazon mærker-herunder husstand essentialsUp til 30% rabat på Amazon Håndlavet productsGet $10, når du genindlæse din Amazon.com gavekort balance med $100 eller moreAmazon Music Unlimited, første måneder for $1 ($31 off)Fænge Ubegrænset, tre første måneder gratis ($30 ud)50% off film huslejer fra Prime VideoAudible, første tre måneder til $4,95 per måned ($10 rabat per måned), Sign up for en årlig Audible-medlemskab, og få et Ekko Prik for $0.99 AmazonFresh, $15 off ordrer $35+ for nye kunder (og spare op til 40% fra dagligvarer)Prime Book Box, første måned til $13.99 ($6)Få op til $25 i Amazon-credits, når du bruger Amazon app for første gang

Vær sikker på at bogmærke ZDNet ‘ s Prime Dag 2019 hub, også. Fra juli 15, vil vi tilbyde runde-ups på alle de bedste tilbud til telefoner, Windows 10 bærbare computere, Chromebooks, SMB-servere, 3D-printere og meget mere. Vi vil endda have anti-Prime tilbud fra Walmart og Target.

For flere gode tilbud på udstyr, gadgets og tech for your enterprise, business, eller home office, se ZDNet ‘ s Business Bargain Hunter blog. Affiliate offentliggørelse: ZDNet kan tjene en provision fra nogle af de produkter, der præsenteres på denne side.

Amazon

Amazon Prime Dag 2019: Hvordan og hvornår for at finde de bedste tilbud

Apple Arkade-og TV-Plus: Sådan ud-Prime Amazon ‘ s abonnement

At holde op five tech-giganter: Kunne du opgive Amazon?

Amazon tager virksomheden til rummet

Amazon Alexa holder dine data med ingen udløbsdato (CNET)

Hvordan man bruger Alexa app i Windows 10 (TechRepublic)

Relaterede Emner:

E-Handel

Cloud

Hardware

Virksomhedens Software