Amazon Prime Dag 2019: Beste vroege Prime Dag aanbiedingen reeds beschikbaar

0
19

Amazon Prime Dag 2019: De strategie van het bedrijf achter de verkoop
ZDNet ‘s Larry Dignan legt uit dat, ja, Amazon Prime-Dag is een groot shopping bonanza voor 48 uur, maar er zijn enkele zakelijke voordelen die u met de lancering van een van de e-commerce giant’ s grootste evenementen. Lees meer: https://zd.net/2XFm1G0

Als je hebt gewacht Prime Dag — om te zien of dat een apparaat u al lonken is te koop — u zult blij zijn te weten dat Amazon ‘ s shopping extravaganza is al begonnen.

Ook: ZDNet is het weggeven van $1.000 in de Amazon gift cards

De winkel is momenteel geladen met zogenaamde “vroege Prime Dag aanbiedingen” of “pre-Prime Dag behandelt.” Deze zijn beperkt-tijd koopjes die zijn gaan wonen in de aanloop naar Prime Dag zelf op 15 juli. Ze zijn diepe kortingen op een breed assortiment aan product-categorieën, zelfs business tech goodies. Hier zijn een paar van de beste vroege Prime Dag deals die we hebben gezien tot nu toe.

Beste vroege Prime Dag 2019 aanbiedingen

screen-shot-2019-07-11-at-3-12-28-pm.png

RoboVac 11S voor $150 ($75 uit)

Zie het nu pas: RoboVac 11S op Amazon Zie het nu: RoboVac 30 op Amazon

Stofzuigen van de werkvloer kan vervelend zijn, vooral op een warme zomerse dag. Dus, overweeg dan het ontlasten van de taak om een robot. De Eufy RoboVac 11S is een van de meest populaire robot stofzuigers rond en het is terug naar zijn Black Friday prijs voor vroege Prime Dag. U kunt voor $75 uit als u de toepassing op de pagina coupon en voer de code ROBOVAC11S bij het afrekenen.

De RoboVac 30 is ook te koop. Het Anker is het aanbieden van $120 uit als u de toepassing op de pagina coupon en voer de code ROBOVAC30+.

screen-shot-2019-07-11-at-3-12-57-pm.png

Fitbit Ionische $200 ($50 korting)

Zie het nu pas: Fitbit Ionogene op Amazon

Op zoek naar een betaalbaar alternatief voor de Apple Horloge? Dit is Fitbit ‘ s alleen de GPS-enabled kijken. Ook biedt het premium functies zoals opslag van muziek en betalingen, en het krijgt dezelfde apps en kijken naar gezichten, zoals de Fitbit Versa.

screen-shot-2019-07-11-at-3-13-13-pm.png

Fitbit Laden 3 $120 ($30 korting)

Zie het nu pas: Fitbit Laden 3 op Amazon Zie het nu: Fitbit Versa op Amazon

De Fitbit Laden 3 is slechts een jaar oud, en het is beschouwd als een van de beste algehele niet-Apple Horloge fitness-trackers. Ja, het geen GPS, maar het komt met hartslag bijhouden en kunt u de monitor 15-plus oefeningen zoals hardlopen, fietsen, zwemmen, yoga, circuit training, en nog veel meer. Ook kan je je telefoon-notificaties voor gesprekken, sms-berichten en apps op je pols.

Check ook de onlangs vrijgegeven Fitbit Versa. Het is teruggebracht naar $170 (een $30 korting). Deze fitness tracker is volledig functioneel dan de Kosten 3, met aan boord de opslag van de muziek, op het horloge training coaching, traplopen stats, en meer.

screen-shot-2019-07-11-at-3-13-23-pm.png

Apple iPad 128GB voor 329 dollar ($100 uit)

Zie het nu pas: Apple iPad op Amazon

Apple heeft een lijst de 32GB 2017 iPad-model voor $249 op Amazon. Dat is een vrij regelmatig korting, echter, zodat we de voorkeur aan deze deal: 128GB Apple iPad voor $329. Dat is vier keer de opslag voor dezelfde prijs die u zou betalen voor het 32-gb model via de Apple Store.

screen-shot-2019-07-11-at-3-13-32-pm.png

Amazon Echo-Stip voor $25 ($25 uit)

Zie het nu pas: Amazon Echo-Stip op Amazon

Yep, de kleinste Echo luidspreker is terug in verkoop. Maar het is niet al deze verdisconteerd sinds Black Friday 2018.

screen-shot-2019-07-11-at-3-12-11-pm.png

Amazon Echo van de tweede generatie voor $70 ($30 korting)

Zie het nu pas: Amazon Echo op Amazon

Amazon regelmatig kortingen zijn eigen apparaten het hele jaar door, maar deze $30-off deal op één van de meest populaire smart luidsprekers is super moeilijk te negeren. Het is een 30% besparing, en het zal waarschijnlijk niet worden verdisconteerd verder op Prime Dag.

screen-shot-2019-07-11-at-3-14-53-pm.png

Popular Mechanics voor 6 dollar ($43 off)

Zie het nu pas: Popular Mechanics op Amazon

Amazon is het aanbieden van grote kortingen op diverse tijdschriften. U kunt voor negen problemen van Popular Mechanics, bijvoorbeeld, voor $6. Dat is een 88% besparing. U zult vergelijkbare deals op populaire gedrukte tijdschriften, zoals de Auto en Chauffeur, Populaire Wetenschap, men ‘ s Health, Ondernemer, Forbes en Golf. Check out Amazon ‘ s magazine aanbiedingen hub bladeren van alle aanbiedingen.

screen-shot-2019-07-11-at-3-09-23-pm.png

Meer vroege Prime Dag 2019 aanbiedingen

Check out deze andere verkoop op Amazon:

Tot 30% korting op Amazon merken-waaronder huishoudelijke essentialsUp 30% korting op Amazon Handgemaakte productsGet $10 als u herlaadt kan uw Amazon.com cadeaubon van $100 of moreAmazon Onbeperkt Muziek, de eerste maanden voor $1 ($31 uit)Kindle Onbeperkt, in de eerste drie maanden gratis ($30 korting)50% korting op de film van huurauto ‘ s in Prime VideoAudible, eerste drie maanden voor $4,95 per maand ($10 per maand)Aanmelden voor een jaarlijkse Hoorbaar lidmaatschap en krijg een Echo-Stip voor $0.99 AmazonFresh, $15 uit bestellingen van $35+ voor nieuwe klanten (en bespaar tot 40% korting op de boodschappen)Eerste Boek-Box, de eerste maand voor € 13.99 ($6 uit)tot $25 Amazon credits wanneer u gebruik maken van de Amazon-app voor de eerste keer

Zeker een bladwijzer ZDNet de belangrijkste Dag van het jaar 2019 hub, ook. Vanaf 15 juli we bieden round-ups op alle de beste aanbiedingen voor telefoons, Windows 10 laptops, Chromebooks, SMB-servers, 3D printers en nog veel meer. We hebben zelfs anti-Prime aanbiedingen van Walmart en Target.

Voor meer leuke aanbiedingen op apparaten, gadgets en tech voor uw onderneming, bedrijf of kantoor aan huis, zie ZDNet ‘ s Business koopjesjager blog. Affiliate openbaarmaking: ZDNet kunnen verdienen van een commissie van een aantal van de producten op deze pagina.

Amazon

Amazon Prime Dag 2019: Hoe en wanneer om de beste aanbiedingen vinden

Apple Arcade en TV Plus: Hoe out-Prime Amazon abonnement

Het afsluiten van de vijf tech reuzen: kunt u afzien van Amazon?

Amazon neemt de onderneming de ruimte

Amazon Alexa houdt uw gegevens met geen vervaldatum (CNET)

Hoe gebruik je de Alexa-app in Windows 10 (TechRepublic)

Verwante Onderwerpen:

E-Commerce

Cloud

Hardware

Enterprise Software