AWS intro ‘ s nieuwe EventBridge, CDK diensten als CTO Vogels adviseert klanten te ‘versleutelen alles’

0
37
screen-shot-2019-07-11-at-10-53-17-am.png

Amazon Web Services gehouden is één van de Top-conferenties in New York op donderdag CTO Werner Vogels sprak developer tools, containers en het belang van de beveiliging van de gehele IT-infrastructuur.

Vogels — wie is de keynote werd in eerste instantie onderbroken door strategisch geplaatste demonstranten verketteren Amazon ‘s werken met de AMERIKAANSE regering en de Immigration and Customs Enforcement (ICE) — draagt een t-shirt met het bericht Coderen ‘Alles’ over de voorkant. Hij heeft uiteindelijk uitgewerkt op het bericht, om bedrijven te denken van de veiligheid als een organisatie-brede verantwoordelijkheid.

“Sinds 2018, van 15.000 data-inbreuken zijn opgenomen, de” Vogels zei. “Als technologen, we moeten hier hun verantwoordelijkheid te nemen. Veiligheid moet iedereen taak, niet alleen die van de security team. Als u niet integreren veiligheid vanaf dag één, dan zet je je bedrijf in gevaar.”

“Er is altijd een idioot die klikt op een link,” Vogels zei van phishing e-mail, toe te voegen “Dance like no one is watching! Coderen als iedereen!”

Op naar het product aankondigingen, Vogels kondigt de algemene beschikbaarheid van Amazon EventBridge en de AWS Cloud Developer Kit of CDK.

Ook: Amazon CTO Vogels gevechten door demonstranten in AWS keynote bedrijf belooft $700 miljoen toestaan upskill werknemers

Amazon EventBridge is een serverloze evenement bus voor de inname en verwerking van gegevens over AWS diensten en SaaS-applicaties. Met EventBridge, zakelijke toepassingen kunnen deelnemen aan event-driven architectures semi-native.

De CDK is een hulpmiddel waarmee klanten model en de bepaling code in programmeertalen zoals Python, en valse programmeertalen zoals de Schrijfmachine. Vogels ook kondigde Amazon Sagemaker de nieuwe Managed Plek Training service voor het optimaliseren van de kosten van de opleiding ‘machine learning’ – modellen met behulp van Amazon EC2 plek gevallen.

Op de klant voorkant, Andy Fang, de CTO van DoorDash, nam de keynote fase op een gegeven moment te praten over hoe AWS heeft het bedrijf geholpen verbeteren van de schaalbaarheid, betrouwbaarheid en innovatie. AWS ook opdraven Justin Fox van NuData Beveiliging om te vertellen hoe het bedrijf gebruikt AWS SageMaker te ontwikkelen machine learning modellen voor de bestrijding van fraude en het account takeover probleem.

Verwante Onderwerpen:

Amazon

Digitale Transformatie

Datacenters

CXO

Innovatie

Opslag