AWS introer nye EventBridge, CDK tjenester som CTO Vogels opfordrer kunderne til at ‘kryptere alt”

0
22
screen-shot-2019-07-11-at-10-53-17-am.png

Amazon Web Services afholdt en af sine Topmødet konferencer i New York på torsdag, hvor CTO Werner Vogels talte udvikler redskaber, beholdere og vigtigheden af sikkerhed på tværs af virksomhedens IT-infrastruktur.

Vogels — who ‘s keynote oprindeligt blev afbrudt af strategisk placerede demonstranter begræder Amazon’ s arbejde med den AMERIKANSKE regering og Immigration and Customs Enforcement (ICE) — iført sig en t-shirt med budskabet “Kryptere Alt” på tværs af fronten. Han i sidste ende er udarbejdet på den besked, der opfordrer virksomheder til at tænke på sikkerhed som et selskab i hele ansvaret.

“Da 2018, 15,000 brud på datasikkerheden er blevet optaget,” Vogels sagde. “Som teknologer, er vi nødt til at tage ansvaret for det. Behov for sikkerhed, til at blive alles job, ikke bare security team. Hvis du ikke gør integrere sikkerhed fra dag ét, så skal du sætte din virksomhed og kunder er i fare.”

“Der er altid en idiot, der klikker på dette link,” Vogels sagt af phishing-e-mail, tilføjelse af “Danse som ingen ser dig! Kryptere som alle er!”

På det produkt, meddelelser, Vogels meddelte den generelle tilgængelighed af Amazon EventBridge og AWS Cloud Developer Kit eller CDK.

Også: Amazon CTO Vogels kampe gennem demonstranter i AWS keynote som virksomheden lover $700 millioner til at få løftet arbejdstagere

Amazon EventBridge er en serverless begivenhed bus for at indtage og behandling af data på tværs af AWS-tjenester og SaaS-applikationer. Med EventBridge, business applikationer, der kan deltage i event-driven arkitekturer semi-naturlig.

Den CDK er et værktøj, der lader kunder model og levering kode sprog som Python, og falske programmeringssprog som Skrivemaskine. Vogels også meddelte Amazon Sagemaker ‘ s nye Lykkedes Spot Træning service til at optimere omkostningerne til uddannelse og machine learning modeller med Amazon EC2 stedet tilfælde.

På den kunde, front, Andy Fang, CTO af DoorDash, tog den indledende fase på et tidspunkt til at tale om, hvordan AWS hjulpet virksomheden med at forbedre skalerbarhed, pålidelighed og innovation. AWS også travede Justin Fox fra NuData Sikkerhed for at fortælle, hvordan virksomheden anvendte AWS SageMaker at udvikle machine learning modeller til at bekæmpe svig og konto overtagelse problem.

Relaterede Emner:

Amazon

Digital Transformation

Datacentre

CXO

Innovation

Opbevaring