Frankrig går omsætning-baseret afgift Regningen for tech-giganter på trods af at vi misbilligelse

0
36

Store tech firmaer, vil nu være nødt til at betale 3% i skat af den samlede årlige indtægter til den franske regering, efter at et Lovforslag rettet mod GAFA virksomheder-en forkortelse for Google, Apple, Facebook og Amazon — blev vedtaget torsdag.

En ny 3% skat vil blive anvendt til tech-virksomheder, der gør €750 millioner på verdensplan og €25 millioner i Frankrig fra den offentlige annoncering og digital formidler services til forbrugerne. Online-virksomheder, digitale tjenester, at udbydere, i tillæg til virksomheder, der leverer kommunikation, betaling, eller finansielle tjenesteydelser er undtaget fra 3% i skat.

Vedtagelsen af Lovforslaget kommer en dag efter USA begyndte sin undersøgelse i henhold til § 301 af Trade Act 1974 i så-forslag til lovgivning på skatteområdet. USA var bekymret for, at den skat, der ville uretfærdigt mål for OS tech virksomheder skyldes, at det er globale ledere inden for dette marked.

“De Forenede Stater er meget bekymrede over, at den digitale tjenester skat, der forventes at passere det franske Senat i morgen mål uretfærdigt, at de Amerikanske virksomheder,” den AMERIKANSKE handelsrepræsentant, Robert Lighthizer sagde onsdag.

“Præsidenten har sagt, at vi undersøge effekter af denne lovgivning, og afgøre, om det er diskriminerende og urimeligt og belastende eller begrænser Usa’ s handel.”

Ved at gennemføre en undersøgelse gennem 301 af Trade Act 1974, hvor den AMERIKANSKE Præsident, Donald Trump har evnen til at håndhæve takster mod Frankrig, hvis det skønnes, at den skat, der skader OS-virksomheder.

Se også: Google Japan angiveligt undladt at indberette ¥3,5 milliarder til skat

Frankrigs Finansminister Bruno Le Maire har været med til at skubbe til en 3% skat på de store tech firmaer, siden begyndelsen af 2018, hvor EU for første gang begyndte at kigge efter sådan en afgift for at forhindre, at profit-at flytte til lande med lavere skattesatser.

Diskussioner om en eu-skat var kommet til at stå, men med Danmark, Sverige og Finland er imod skat. Le Maire i December så sagde, at Frankrig vil se at skat tech-giganter på nationalt plan i 2019, hvis EU ikke kunne blive enige om en løsning til at videregive de 3% skat, som rapporteret af ZDNet ‘ s søster-site CNET, der kulminerede med vedtagelsen af det nye Lovforslag.

Forud for den nye skat Regningen, den franske regering og den Europæiske Union havde allerede gennemført forskellige undersøgelser af Apple, Google, Amazon og Facebook til at afgøre, om de var undgår at betale skat.

I December, Frankrig lavet en aftale med Apple om virksomheden til at betale 500 millioner euro tilbage dateret skatter efter flere måneders forhandlinger mellem de to parter.

Relaterede Dækning

New Zealand til at indføre sin egen “Google-skat”, hvis international lov ændre bud fejler

Landet ønsker til en bedre skat NZ$2,7 milliarder i indtægter fra grænseoverskridende digitale tjenester og beder sin OECD jævnaldrende til at ændre de internationale regler.

Google hævder overensstemmelse med globale skatteregler, ryg, skub til den internationale standard

Søgemaskine-giganten presser på for en ny skatteaftale, der ikke diskriminerer mod udenlandske virksomheder.

Apple skal betale €500 millioner i efterbetaling af skat til Frankrig: Rapport

Den aftale blev lavet i December, efter en multi-år-audit udført af franske myndigheder.

Tyskland ønsker at standse OS tech gigant skatteunddragelse: Rapport

Tyskland og Frankrig vil skubbe et angreb på skatteunddragelse fra de multinationale tech-giganter, ifølge en rapport.

Hvordan EU ‘ s AI etiske retningslinjer vil påvirke de AMERIKANSKE virksomheder (TechRepublic)

EU ‘ s retningslinjer giver en ramme for etiske, troværdig kunstig intelligens for virksomheder og regeringer.

Relaterede Emner:

EU

Regeringen

Tech-Branchen