Lenovo toppe Q2 globale PC-salg, som Windows-10-drev efterspørgsel

0
17

Den globale salg af Pc ‘ er steg i andet kvartal af 2019, ifølge Gartner og IDC, med Windows-10 opdater efterspørgslen. Både forskning, virksomheder viste Lenovo topping salg for det kvartal, grapping No. 1 spot fra HP.

Ifølge IDC, salg i Q2 udgjorde 64.9 millioner enheder, op 4,7 procent år-over-år. Sammen med Windows 10, IDC tilskrives væksten til lempelser af Intel CPU forsyningsproblemer sammen med truende handel spændinger, der propeled markedet fremad.

idc2q2019.png

Gartner, i mellemtiden, optalt 63 millioner enheder solgt i andet kvartal, en stigning på 1,5 procent i år-over-år, fremhæver stærke stationære PC vækst. Gartner siger, at der er tegn på, Intel CPU mangel er ved at lette, men sagde, at levering spørgsmål i første halvdel af året aktiveret top tre leverandører til at vinde en større markedsandel i Q2.

Gartner og IDC definere PC-markedet en smule anderledes: Gartner ‘s data omfatter bruser-baserede Pc’ er, bærbare Pc ‘ er og ultramobile præmier (såsom Microsoft Surface), men ikke Chromebooks eller iPads. IDC tæller desktops, notebooks (herunder Chromebooks) og arbejdsstationer, men ikke tabletter eller x86-Servere.

Begge virksomheder viser, Lenovo snuppe 25 procent af markedet i Q2, takket være dobbelt-cifret år-over-år vækst. Ifølge Gartner, brand afsendt 15,774 enheder, mens IDC optalt 16,254 forsendelser.

HP kom i anden, hævder mere end 20 procent af markedet med år-over-år vækst på et par punkter. Dell fastholdt sin tredje plads med en vækst på et par punkter, mens Apple og Acer rundet top fem.

Ifølge IDC, det traditionelle PC-marked i USA indspillet en høj encifret vækst, bakket op af volumen øges i både stationære og bærbare computere. Gartner, dog markeret en 0,4 procent tilbagegang i OS forsendelser.

Både IDC og Gartner rapporterede at vende tilbage til vækst i EMEA-PC-markedet. Forsendelser i latinamerika faldt.

Gartner rapporterede et lille fald i PC-overførsler i Asien/Pacific marked, hovedsagelig på grund af en svag kinesiske marked. IDC siger Japans kommercielle segment vedligeholdes stærk fremgang i Q2, mens resten af Asien/Pacific marked voksede også.

Relaterede Emner:

Hardware

Bærbare computere

Anmeldelser