Microsoft siger, at Hold, der nu har 13 millioner daglige aktive brugere

0
28
teamsnewmetrics.jpg

Kredit: Microsoft

Microsoft er at give nogle nye milepæle for sit Hold, gruppe-chat service. For første gang Microsoft frigiver dagligt aktiv bruger (DAU) og ugentlige aktiv bruger (WAU) målinger for Hold, og er i øjeblikket på 13 millioner DAUs og 19 millioner WAUs, sagde embedsmænd på juli 11.

Hvordan gør at sammenligne med sidste år, eller selv i sidste måned? Vi har ingen idé. Den sidste variabel, Microsoft shared om Hold var, at det havde 500,000 organisatoriske brugere, som i midten af Marts 2019.

Hold’ største rival Slap passeret 10 millioner daglige aktive brugere i januar 2019. (Jeg har ikke set nogen mere for nylig offentligt-udgivet DAU statistik fra Slap.)

Microsoft er ved at indføre disse nye målinger, som en del af sit Hold, nyheder, at det er rullende ud i næste uge under sin Inspirere partner conference og Klar interne sales kick-off event.

Også Microsoft annoncerer i dag, en uge forud for Ignite, en række nye løntrin funktioner, der kommer til Holdene. Disse omfatter evnen til at prioritere tid-følsomme kommunikation og giver kvitteringer, som begge er rullende ud i denne måned.

Flere funktioner til firstline arbejdere rundt omkring forvaltningen af deres tidsplaner og forbinder med kollegaer, der også kommer fra nu og frem til August. Og en ny partner-ledede Hold retssag, som gør det muligt for Microsoft 365 parter til at indlede en seks-måneders forsøg til Exchange Online-kun eller ikke-cloud kunder vil være tilgængelige via Microsoft Cloud-Tjeneste (CSP) partnere, der starter 1.August.

Relaterede Emner:

Microsoft

Smart Office

Produktivitet

Virksomhedens Software

CXO