Microsoft zegt Teams heeft nu 13 miljoen dagelijkse actieve gebruikers

0
19
teamsnewmetrics.jpg

Credit: Microsoft

Microsoft biedt een aantal nieuwe mijlpalen voor de Teams van de groep-chat service. Voor de eerste keer, Microsoft brengt dagelijks actieve gebruiker (DAU) en wekelijkse actieve gebruiker (WAU) gegevens voor Teams, en staat momenteel op 13 miljoen DAUs en 19 miljoen WAUs, ambtenaren zei op 11 juli.

Hoe is dat te vergelijken met die van vorig jaar of zelfs in de laatste maand? We hebben geen idee. Het laatste gegeven Microsoft shared over Teams was het de 500.000 organisatie-gebruikers vanaf medio Maart 2019.

Teams’ grootste rivaal Slack doorgegeven 10 miljoen dagelijkse actieve gebruikers in januari 2019. (Ik heb niet gezien meer onlangs publiekelijk uitgebracht DAU statistieken van Slack.)

Microsoft introduceert deze nieuwe gegevens als onderdeel van zijn Teams nieuws dat het uitrollen van volgende week tijdens haar Inspireren partner conference en Klaar interne sales kick-off event.

Ook Microsoft kondigde vandaag, een week voor het Ontsteken van een aantal van de nieuwe incrementele mogelijkheden om Teams. Deze omvatten de mogelijkheid om prioriteiten te stellen tijd-gevoelige communicatie en het verstrekken van leesbevestigingen, die beide rollen van deze maand.

Meer functies voor firstline werknemers rond het beheer van hun agenda ‘s en contact met collega’ s ook komen tussen nu en augustus. En een nieuwe partner-led Teams proef, waarmee Microsoft 365 partners initiëren van zes maanden proeven voor Exchange Online-only of niet-cloud-klanten beschikbaar via Microsoft Cloud Service (CSP) partners vanaf 1 augustus.

Verwante Onderwerpen:

Microsoft

Smart Office

Productiviteit

Enterprise Software

CXO