OnePlus 5T Star Wars edition review: in De Kracht is sterk met deze

0
38

OnePlus 5T Star Wars OnePlus 5T Star Wars

AC
Score
5

OnePlus is altijd trots geweest op het luisteren naar de community, en haar nieuwste apparaat is hiervan het bewijs. Zoals de naam al doet vermoeden, de OnePlus 5T Star Wars Limited Edition is een limited-model uitvoeren dat is gericht op het OnePlus fans in India.

Het bedrijf is snel opgeklommen in de ranken van het subcontinent in de loop van de laatste drie jaar, en is nu de toonaangevende fabrikant in de categorie premium.

Het bedrijf wilde bieden een apparaat als een manier van het bedanken van haar gebruikers in India, en daarbij gemaakt zijn meest aansprekende telefoon nog. Dit is de OnePlus 5T Star Wars Limited Edition.

OnePlus 5T Star Wars OnePlus 5T Star Wars

OnePlus 5T Star Wars edition Wat je wil

De OnePlus 5T Star Wars edition beschikt over een aangepaste witte kleuren, die dient om het te onderscheiden van het standaard model. Naast de paint job, OnePlus toegevoegd subtiele detaillering accenten in de vorm van een zwarte power-knop, de SIM-lade, en de volume rocker. Als voor die fel red Alert Schuifregelaar… ik ga nodig hebben om te gaan liggen voor een minuut.

In tegenstelling tot de glossy metaal op de standaard variant van de OnePlus 5T, de Star Wars-editie wordt geleverd met een Zandstenen finish à la OnePlus Één en OnePlus 2. De getextureerde coating maakt het apparaat ongelooflijk stroef, en is over het algemeen een grote verbetering ten opzichte van de standaard 5T.

OnePlus heeft aangeboden de gevallen die lijken op de Zandstenen afwerking van de oudere apparaten, maar het gevoel is niet helemaal hetzelfde als het hebben van die coating aangebracht op de achterkant van een apparaat.

Interessant is dat de witte kleurstelling is ingericht volgens de stijl van de planeet Crait van De Laatste Jedi. Het oppervlak van de planeet bedekt is met een laag gehalte aan minerale zouten, over de rode aarde en de 5T Star Wars edition probeert te evenaren hetzelfde met de witte verf en de red Alert Schuifregelaar.

De 5T Star Wars edition heeft een witte kleur met een Zandstenen voltooien.

OnePlus is ook de bundeling van een Kylo Ren-thema geval in de doos. De zaak is zeker omvangrijk en voegt aanzienlijke heft op de telefoon, en hoewel het niet de meest praktische ontwerp die er zijn, het ziet er cool uit.

En gezien de Zandsteen voltooien, moet u een soort van bescherming om te zorgen dat uw apparaat ziet er ongerept.

Er zijn nieuwe toevoegingen aan de software ook. OnePlus heeft gebundeld tien exclusieve wallpapers met het apparaat, en een nieuwe Star Wars thema. Het thema moet worden onmiddellijk vertrouwd aan als je gebruikt het bedrijf de donkere thema ‘ s in het verleden, met het belangrijkste verschil is de rode accenten. De accenten lagen in het menu instellingen en de snelle schakelt in de kennisgeving deelvenster, en ze zien er geweldig uit op het AMOLED-scherm.

OnePlus 5T Star Wars software OnePlus 5T Star Wars software

Andere dan de cosmetische franje, de 5T Star Wars edition is hetzelfde als de reguliere variant. Je krijgt een 6.0-inch Optische AMOLED-scherm met een uitstekende verzadiging en kleur nauwkeurigheid, een Snapdragon 835, 8 gb RAM en 128 gb standaard, dubbele 16MP + 20MP camera ‘ s aan de achterkant, 16MP camera aan de voorkant, Wi-Fi ac, wereldwijde LTE-banden, Bluetooth 5.0, aptX, aptX HD, en een 3300mAh-accu met een Streepje Kosten.

Het display, de camera, de kwaliteit en levensduur van de batterij zijn alle identiek aan wat je krijgt op de standaard OnePlus 5T, dus zorg ervoor dat u kijk op onze volledige review van de telefoon om een idee te krijgen wat er te doen is.

OnePlus 5T Star Wars OnePlus 5T Star Wars

OnePlus 5T Star Wars edition Wat je niet

Het belangrijkste probleem met de OnePlus 5T Star Wars edition is de beschikbaarheid. Het apparaat zal verkocht worden voornamelijk in India en een aantal Scandinavische landen, en zelfs in deze markten zal beschikbaar zijn in een beperkte oplage.

Deze telefoon gaat verkopen binnenkort uit, en OnePlus niks meer.

OnePlus niet precies te onthullen hoeveel eenheden zal gaan op de verkoop, maar het is waarschijnlijk gaat om een zeer beperkt. Het feit dat de telefoon heeft een wereldwijde LTE-banden maakt het tot een belangrijk doelwit voor de grijze markt dealers (en een paar Hutts).

Maar wat was het duidelijk vanaf de lancering was dat de telefoon worden beperkt tot een enkele productie draaien, en zodra de apparaten verkopen, dat is dat. Het is een schande dat een dergelijke suggestieve apparaat niet meer op grote schaal, maar OnePlus heeft vermeld, vanaf het begin dat de samenwerking was gericht op de fans in landen als India. Het beperkte karakter van de 5T Star Wars edition voegt aan zijn beroep.

OnePlus 5T Star Wars OnePlus 5T Star Wars

OnePlus 5T Star Wars edition Bottom line

De standaard 8-gb model van de OnePlus 5T zelf is een fantastische deal op ₹37,999 ($580), en het feit dat de Star Wars-variant kost slechts ₹38,999 ($600) maakt het een absolute stelen. De witte kleur optie in combinatie met de rode en zwarte accenten en het Star Wars-logo aan de achterkant, zodat het apparaat onmiddellijk te onderscheiden van de standaard variant van de 5T en andere toestellen in dit segment.

Kortom, de OnePlus 5T Star Wars edition is een collector ‘ s item dat biedt veel waar voor uw geld. Er is niet een hele hoop producten die passen bij dit wetsvoorstel, dus als je in de markt voor een telefoon onder ₹van 40.000, doe het nu en je handen op de OnePlus 5T Star Wars-editie is nog steeds te koop.