Trump ‘ikke er en fan” af cryptocurrency, blaster Facebook ‘ s Libra

0
44

Forståelse Libra: i Facebook ‘ s nye cryptocurrency
Facebook annonceret planer om at indføre en ny cryptocurrency kaldet Libra. I denne video, TechRepublic ‘s Karen Roby og ZDNet’ s David Gewirtz undersøge, hvad du behøver at vide om Vægten, om det er noget du bør være begejstret eller bekymret, og uanset om du ønsker at handle i dine hårdt tjente dollars for Zuckerbucks. Læs mere: https://zd.net/2LySdbK

Den AMERIKANSKE Præsident, Donald Trump sprængt Bitcoin og andre lad os starte sent torsdag på Twitter, siger, at de “ikke er penge”, og at virksomheder ville have til at søge en bank charter, hvis de ønsker at blive “en bank.”

“Jeg er ikke en fan af Bitcoin og andre lad os starte, der er ikke penge, og hvis værdi er meget svingende, og baseret på tynde luft,” Præsidenten skrev på Twitter.

Trump også peget på Facebook, siger Libra, digital mønt er udviklet af den sociale medie gigant “vil have lidt stående eller pålidelighed”.

“Hvis Facebook og andre virksomheder, der ønsker at blive en bank, skal de søge en ny Bank-Charter og blive underkastet alle Banklovgivning, ligesom andre Banker, både Nationalt og Internationalt,” sagde han i en separat tweet.

Trump udstedt tweets kort efter han var indkaldt af en gruppe på den yderste højrefløj, sociale medier tal til det Hvide Hus til en kontroversiel “social media summit” i henhold til Bakken.

Trump ‘s tweets også følge Federal Reserve Formand Jerome Powell fortæller lovgivere på onsdag, at Facebook har planer om at lancere Vægten ikke ville komme videre, hvis det kunne nedbringe de offentlige bekymring over Libra’ s indflydelse på privatlivets fred, hvidvaskning af penge, forbrugerbeskyttelse og finansiel stabilitet.

Læs mere: Facebook ‘s Libra cryptocurrency projekt mærkevarer til” alvorlig bekymring ” af Federal Reserve

Lovgivere, der ledes af Kongresmedlem og formand for House Financial Services Udvalg Maxine Walters, er også ved at planlægge en omfattende gennemgang af de cryptocurrency projekt, som vil blive afholdt i næste uge.

Før modtagelsen af kontrol fra den AMERIKANSKE regering, Facebook sagde i sidste måned, at det forventes at lancere Libra næste år. Det sociale netværk har været at arbejde sammen med 27 partnere til at iværksætte Libra, som forventes at blive frigivet sammen med en ny digital tegnebog, der arbejder med Messenger og WhatsApp.

Central Bank of Singapore er også søge flere oplysninger om Libra, før det land, som beslutter, om der er behov for en ny lovgivning.

I mellemtiden i Sydkorea, strenge begrænsninger er pålagt cryptocurrency trading aktiviteter, der siden begyndelsen af 2018, med den regering, der kun tillader folk med godkendte bank konti for at deltage i disse aktiviteter.

RELATEREDE DÆKNING

Singapore ønsker flere oplysninger på Facebook Libra, før de beslutter, om de lovgivningsmæssige svar

Landets centralbank er fortsat i forhandlinger med Facebook og vil have flere oplysninger om, hvordan den AMERIKANSKE social media platform, der har planer om at gennemføre sin cryptocurrency før udforske potentielle lovgivning.

Hus Demokrater spørgsmål brev til Facebook for at standse Libra projekt

Et udvalg høring, for at diskutere Vægten er sat til 17. juli.

Facebook spurgt af lovgivere for at holde pause Libra cryptocurrency projekt

Kongresmedlem Maxine Waters bedt om Facebook for at standse bevægelsen af sin Libra projektet indtil retsmøder kan afholdes, til at undersøge problemer, mens den franske Finansminister har opfordrede til strammere cryptocurrency forordning.

Facebook lancerer Libra cryptocurrency: en Bitcoin killer?

Det sociale netværk er rygter cryptocurrency er landet, men hvordan det vil blive modtaget, er endnu uvist.

Big bad Vægten: har vi virkelig brug for (eller lyst) Facebook til at genopfinde penge?

Facebook er cryptocurrency ordning vil uden tvivl skabe værdi og en efter. Men hvis hårene på bagsiden af din hals begynder at hæve op, er du ikke alene.

Facebook data privacy skandale: Et cheat sheet (TechRepublic)

Læs om sagaen om Facebook ‘ s fejl i at sikre privatlivets fred for brugerens data, herunder hvordan det relaterer til Cambridge Analytica, den GDPR, den Brexit kampagne, og 2016 AMERIKANSKE præsidentvalg.

Relaterede Emner:

Regeringen – OS

CXO

Digital Transformation

Tech-Branchen

Intelligente Byer

Cloud