Twitter ervaringen wijdverbreide uitval van de dienst

0
21
screen-shot-2019-07-11-at-3-41-40-pm.png

Twitter is momenteel een grootschalige uitval van de dienst die ervoor zorgt dat sommige gebruikers inloggen op accounts en het versturen van tweets. De microblogging-platform bevestigd dat de onderbreking van de service op donderdag, maar heeft nog meer gedetailleerde informatie verschaffen.

“We onderzoeken op dit moment problemen mensen hebben toegang tot Twitter,” aldus een bericht op Twitter is de status van de pagina. “We zullen jullie op de hoogte houden wat er gebeurt.”

De Twitter storing is slechts de laatste in een hele reeks van grote storingen te raken social media en cloud service providers. In de laatste maand van Google Cloud was geraakt met een ernstige netwerken stroomstoring dat bracht zowel Google-diensten, met inbegrip van Snapchat, Vimeo, Shopify en de meeste van Google ‘ s eigen diensten, zoals YouTube, Gmail, Google Search, G Suite, Hangouts, Google Drive, Google Docs en Google Nest.

Niet lang na de Google-uitval, een Verizon fout resulteerde in een “trapsgewijze rampzalige mislukking” dat verstoord diensten op Cloudflare, Amazon, Facebook en anderen. De storing was het gevolg van een route lek van een van Verizon klanten. Facebook ging om de ervaring van nog een andere dienst blip vorige week, samen met zijn andere eigenschappen Instagram en WhatsApp. Geen van de sites konden laden van nieuwe afbeeldingen en had moeite met het weergeven van foto ‘ s.

UPDATE: Twitter heeft vastgesteld, aan de bron van de storing, zeggen dat het te wijten was aan een interne wijziging in de configuratie, waarin het werken aan een oplossing. “Sommige mensen in staat zijn om toegang te krijgen tot Twitter weer en we werken samen om ervoor te zorgen dat Twitter nu voor iedereen beschikbaar is, zo snel mogelijk.”

MEER OP DE CLOUD EN INTERNET UITVAL

Google details ‘catastrofale’ cloud uitval evenementen: Belooft te doen volgende keer beterWordPress.com VIP-platform uitval terug sites terug naar het standaard thema ‘svan Google Cloud slecht maand blijft als Google Agenda sputtersGoogle: Hier is wat de oorzaak was zondag de grote stroomstoringGoogle Cloud gaat naar beneden, waarbij YouTube, Gmail, Snapchat en anderen met hetGoogle’ s app management platform beoogt aan te sluiten wolken — zelfs AWS, Microsoft Azure TechRepublic
YouTube, Snapchat, Gmail problemen met de verbinding in het oosten van ONS nu vaste CNET

Verwante Onderwerpen:

Samenwerking

CXO

Tech Industrie

Digitale Transformatie

Smart Office