Microsoft bekræfter, 2 nye Windows version 10 1903 opgradere blokke

0
67

af Martin Brinkmann på juli 14, 2019 i Windows – Ingen kommentarer

Microsoft har fjernet opgradere tre blokke fra listen af spørgsmål, der berører opgraderinger til selskabets Windows version 10 1903 operativsystem.

Vi bemærkede i går|s artikel, at brugerne står over for nye problemer, som Microsoft havde ikke officielt bekræftet, på det tidspunkt, selv om de syntes udbredt nok til at berettige mindst et punkt på bug tracking listen.

Microsoft har bekræftet, at to nye spørgsmål på juli 12, 2019, som virksomheden mener, er alvorlige nok til at blokere for maskiner, der er ramt af disse problemer fra at opgradere til Windows, version 10 1903.

Et emne påvirker Overfladen Book 2 enheder udelukkende, de andre bekræfter den rapporterede Remote Desktop sort skærm problem.

Overfladen Book 2 spørgsmål

windows 10 version 1903 new issues

Microsoft har bekræftet et problem, der påvirker Overfladen Book 2 enheder, der forårsager nogle grafik-intensive operationer til at mislykkes på enheden efter opgradering til Windows, version 10 1903

Den dGPU kan til tider forsvinde fra enhedshåndtering på Overfladen Book 2 med dGPU

Microsoft har identificeret et problem på nogle Overfladen Book 2 enheder, der er konfigureret med diskrete Nvidia graphics processing unit (dGPU). Efter opdatering til Vindue, 10, version 1903 (Maj 2019 Opdatering til Funktionen), nogle apps eller spil, der skal udføre grafik-intensive operationer, der kan lukke eller undlader at åbne.

Microsoft foreslår, at administratorer, der har opgraderet Overflade Book 2 enheder til Windows, version 10 1903 allerede genstarte enheden, når der sker eller køre en manuel scanning for hardware ændringer i Device Manager i stedet.

Remote Desktop Sort Skærm problem

Den anden bekræftede problemet påvirker enheder med visse Intel 4 series chipset integreret GPU hardware som eksterne tilslutninger er etableret. Problemet kan forekomme, at enhver enhed, som indleder den eksterne forbindelse, og brugere vil måske bemærke, at skærmen forbliver sort når forbindelsen er etableret.

At indlede en Remote Desktop forbindelse, kan det resultere i sort skærm

Når den indleder en Remote Desktop forbindelse til enheder med nogle af de ældre GPU-drivere, kan du få vist en sort skærm. Enhver version af Windows, kan støde på dette problem, når den indleder en Remote Desktop forbindelse til en Windows-10, version 1903 enhed, der kører en berørt display driver, herunder drivere til Intel 4 series chipset integreret GPU (iGPU).

Microsoft giver ingen løsning på det problem på det tidspunkt, men Günter Født offentliggjort en løsning på sin hjemmeside nogle timer siden, der kan løse problemet.

Bortset fra at opgradere grafikkort driver på de berørte enheder, hvis muligt, Født foreslår, at administratorer kan deaktivere brug af WDDM-grafik driver til fjernskrivebord i Group Policy, som findes under Windows Komponenter Remote Desktop Services > Remote Desktop Session Host > Remote Session Miljø.

Nu kan Du: er du berørt af disse spørgsmål?