Microsoft bevestigt 2 nieuwe Windows-10 versie 1903 upgrade blokken

0
38

door Martin Brinkmann op 14 juli 2019 in Windows
Geen reacties

Microsoft verwijderd drie upgrade blokken uit de lijst van kwesties die van invloed zijn upgrades van de vennootschap Windows-10 versie 1903 besturingssysteem.

We stelden gisteren in|s-artikel dat gebruikers werden geconfronteerd met nieuwe problemen die Microsoft had niet officieel bevestigd, in de tijd, ook al leken ze wijdverspreid genoeg om te rechtvaardigen ten minste een vermelding op het bug tracking lijst.

Microsoft bevestigde twee nieuwe vraagstukken op 12 juli 2019 dat de vennootschap van oordeel is ernstig genoeg om te blokkeren machines getroffen door deze problemen upgraden naar Windows 10 versie 1903.

Een probleem is van invloed op het Oppervlak Boek 2 apparaten uitsluitend, de andere bevestigt de gerapporteerde Remote Desktop zwart scherm probleem.

Oppervlakte Boek 2 van het probleem

windows 10 version 1903 new issues

Microsoft bevestigde, een kwestie die van invloed Oppervlak Boek 2 apparaten die ervoor zorgt dat bepaalde grafische bewerkingen mislukken op het apparaat na de upgrade naar Windows 10 versie 1903

De dGPU kan soms verdwijnen uit apparaatbeheer op het Oppervlak, Boek 2, met dGPU

Microsoft heeft vastgesteld dat een probleem met de compatibiliteit op een Oppervlak Boek 2 apparaten geconfigureerd met Nvidia discrete graphics processing unit (dGPU). Na het bijwerken van Raam 10, versie 1903 (Mei 2019 Voorzien van een Update), sommige apps of games die moet het uitvoeren van grafische bewerkingen kunnen sluiten of niet te openen.

Microsoft stelt dat beheerders die een upgrade Oppervlak Boek 2 apparaten Windows-10 versie 1903 al start het apparaat opnieuw op als dat gebeurt, of een handmatige scan uitvoeren voor hardware wijzigingen in de apparaatbeheer in de plaats.

Remote Desktop Zwart Scherm probleem

De tweede bevestigd probleem van invloed is op apparaten met bepaalde Intel 4 series chipset geïntegreerde GPU hardware waarop externe verbindingen worden tot stand gebracht. Het probleem kan optreden op elk apparaat en het initiëren van de externe verbinding en gebruikers merken dat het scherm zwart blijft zodra de verbinding tot stand is gebracht.

Het opzetten van een Remote Desktop verbinding kan resulteren in een zwart scherm

Bij het initiëren van een Remote Desktop verbinding met apparaten met een aantal oudere GPU-stuurprogramma ‘ s, krijgt u een zwart scherm. Elke versie van Windows kan dit probleem tegenkomt bij het initiëren van een Remote Desktop verbinding met een Windows-10, versie 1903 apparaat is uitgevoerd met een kwetsbare display driver, inclusief de stuurprogramma ‘ s voor de Intel 4 series chipset geïntegreerde GPU (iGPU).

Microsoft biedt geen oplossing voor het probleem in de tijd, maar Günter Geboren publiceerde een oplossing op zijn site enkele uren geleden dat zou het probleem oplossen.

Naast een upgrade van de grafische driver op de betreffende apparaten, indien mogelijk, Geboren suggereert dat beheerders uitschakelen van het gebruik van de WDDM grafische display driver voor Extern Bureaublad-verbindingen in het Beleid van de Groep gevonden onder Windows Onderdelen > Extern Bureaublad-Services – > Remote Desktop Session Host – > Remote Sessie Omgeving.

Nu U: bent u getroffen door deze problemen?