AT&T verbindt zich tot het verplaatsen van de werknemers van Microsoft 365

0
43
microsoftattm365.jpg

Credit: AT&T

In een uitbreiding van hun bestaande samenwerking, Microsoft en AT&T Communications aangekondigd een meerjarige deal via AT&T zal verhuizen “veel” van zijn medewerkers naar Microsoft 365, de bundel van Windows 10, Office 365 Enterprise Mobility + Beveiliging. De deal werd aangekondigd op 17 juli, een dag na AT&T en IBM blijkt hun eigen cloud partnership.

AT&T is ook toegewijd aan het maken van Microsoft zijn “voorkeur” (niet-exclusieve) cloud provider voor de niet-toepassingen in een netwerk. AT&T heeft gezegd dat het plannen om te migreren de meeste niet-netwerk workloads naar de cloud door 2024.

Op 16 juli, AT&T en IBM heeft aangekondigd dat ze werden ook voor het uitbreiden van hun partnerschap met een meerjarige deal via AT&T ‘ s Business applicaties gaat naar de IBM Cloud. IBM zal ook helpen bij het beheren van AT&T ‘ s hybride cloud-infrastructuur, en AT&T Business is het maken van IBM de primaire leverancier van software-defined networking voor het bedrijf. AT&T Business plannen om verder te gaan naar de Red Hat open source platform voor het beheren van interne applicaties.

Een “persoon die bekend is met de materie” is het vertellen van sommige nieuwszenders dat de nieuwste Microsoft en AT&T gaan is meer waard dan $2 miljard. Als Reuters opmerkingen, de Microsoft-AT&T gaan dekt niet de core networking activiteiten voor mobiele telefoons en andere apparaten.

Als Microsoft en AT&T kondigde in februari van dit jaar, AT&T heeft gezegd dat het plannen had om zijn netwerk-rand berekenen mogelijkheden in de AT&T-5G-netwerk met Microsoft Azure.

“Het Microsoft-AT&T) alliantie bouwt voort op de bedrijven’ joint enterprise oplossingen voor netwerken, IoT, en blockchain in de markt, met inbegrip van recente testen van een rand computing gebaseerde tracking en detectie systeem voor drones. Ze verwachten aan te kondigen extra diensten later, in 2019,” een woordvoerder van Microsoft zegt.

Verwante Onderwerpen:

Microsoft

Digitale Transformatie

Datacenters

CXO

Innovatie

Opslag