Pas på: CCleaner kan installere CCleaner Browser og gentilknyttes foreninger

0
55

af Martin Brinkmann på juli 17, 2019 i Software – Ingen kommentarer

CCleaner, den populære Windows fil rengøring software, der kan installere web browser CCleaner Browser som en del af installationen, hvis brugerne ikke er forsigtig.

CCleaner bundter tredje-part giver — teknisk ikke alle tilbud er tredjepart, som du finder Avast Browser, Avast er moderselskab for Piriform, der udvikler CCleaner, og ikke også CCleaner-Browseren, den anden første-parts projekt, blandt de tilbyder-med installatøren af ansøgningen.

CCleaner brugere, der opgraderer software eller installere det igen ved hjælp af den fulde installatør kan få disse tilbud.

De tilbud, der er markeret som standard, og hvis brugeren ikke er opmærksom på at installationen bede, jeg ringer til dem næste næste næste brugere, kan uforvarende komme til at installere disse tredjeparts programmer på deres enheder.

De tilbyder at installere CCleaner Browser ser ud til at have været integreret i version 5.59 af programmet Piriform har frigivet version 5.60 for nylig.

piriform-new ccleaner browser offer

En bruger har bemærket, at filen foreninger blev ændret på systemet efter installationen af CCleaner, og opdagede, at CCleaner Browser var pludselig installeret på enheden, og at programmet havde overtaget filassociationer. Fil extensions var forbundet med “CCleaner HTML-Dokument” på de berørte systemer i stedet for den tidligere ansøgning.

En hurtig test med CCleaner 5.60 installer kom op kort. Den installeringsprogram, som er inkluderet et tilbud om at installere Avast Free Antivirus én gang, men ingen andre tilbyder. Det er muligt, at Piriform trak tilbuddet for i mellemtiden, eller at der kun udbydes på gange til brugerne.

Installationen er markeret som standard, og det, der er anført programmet vil blive installeret, hvis brugeren ikke fjerne markeringen af tredjeparts tilbud kasse eller kasser forudsat under installationen. Den CCleaner Browser tilbud omfatter to valgmuligheder: den første installerer browseren, den anden gør det standard. Den anden indstilling påvirker filassociationer på systemet, hvis venstre aktiveret.

CCleaner brugere, der fandt CCleaner Browser, der er installeret på deres enheder kan fjerne den, ligesom enhver anden anvendelse. På Windows-10, du vil bruge Windows-i for at åbne applikationen Indstillinger, og vælg programmer for at få vist listen over installerede programmer. CCleaner Browser burde være på denne liste, og du kan vælge at fjerne det fra systemet. Det kan stadig være nødvendigt at ændre filassociationer bagefter, hvis de blev ændret under installationen af CCleaner.

Tip: hvis du har brug for at bruge CCleaner, og ikke en af de rene alternativer såsom Bleachbit, så du måske ønsker at deaktivere automatiske opdateringer og begynde at bruge den bærbare version af CCleaner i stedet, da det kommer uden tilbud. Tjek vores guide om brug af CCleaner uden at installere det her.

CCleaner admin Dave afsløret på det officielle forum, at Piriform arbejdede på en ny installer, et nyt design, som virksomheden ønsker at lancere snart.

CCleaner Chromium Browser er en browser-baseret på samme måde som Avast Sikker, der indeholder visse beskyttelsesforanstaltninger funktioner, såsom ad-blokering eller anti-fingeraftryk som standard.

Nu kan Du: Hvad er dit take på alt dette? (via Techdows)