Beste routers op Amazon Business

0
15

Amazon Zakelijke verschilt van de reguliere Amazon
Amazon Bedrijf biedt tal van voordelen voor geregistreerde zakelijke gebruikers. ZDNet breekt alle manieren waarop uw team kan profiteren van deelname, waarin is volledig vrij om te doen! Lees meer: https://zd.net/2Zzh1EJ

Dit is één van de best verkopende mesh routers op Amazon Business. Google de WiFi-systeem, beschikbaar in één of drie packs, biedt een wat het bedrijf noemt de “zolder kelder-connectiviteit.”

Geschikt voor gebruikers die willen om ervoor te zorgen dat er geen dode plekken in hun huis, wordt het apparaat geleverd met een automatische network assistant optimaliseert het kanaal gebruiken. Het systeem kan worden beheerd via een bijbehorende app en bevat familie controles, gast-accounts, en meer.

1.jpg

Netgear Nighthawk Smart WiFi router (R7000) voor $142

Zie het nu pas: Netgear Nighthawk Smart wi-fi router Amazon Business

Een andere router vervanging is de Netgear Nighthawk, die tot biedt aan 1800 sq ft dekking met maximaal 12 streams. De Nighthawk kan hebben bijzondere waarde voor woningen met behulp van een veelheid van mobiele en Internet of Things (IoT) apparaten die ondersteuning bieden voor maximaal 30 gadgets, games en surfen.

De router is uitgerust met een 1GHz dual-core processor en kan verbinding maken met USB-opslagapparaten voor private cloud-opstellingen. BitDefender antivirus bescherming is opgenomen.

2.jpg

Netgear Nighthawk M1 Mobile Hotspot router voor $231

Zie het nu pas: Netgear Nighthawk M1 Mobile Hotspot router op Amazon Business

Een andere Netgear Nighthawk optie is de mobiele M1 hotspot router. Ontworpen met mobiele en draagbare elektronica in het achterhoofd, de router kan worden gebruikt om delen van gigabit LTE-connectiviteit met maximaal 20 apparaten met download snelheden tot 1 gbps.

De router ondersteunt het streamen van media van de aangesloten apparaten kunnen ook worden gebruikt voor het opladen van je smartphone.

3.jpg

De ASUS ROG Rapture voor $403

Zie het nu pas: ASUS ROG Rapture op Amazon Business

Voor een zeer krachtige router is ontworpen met gamers in het achterhoofd, de ASUS ROG Rapture GT-AX11000 is een tri-band, 10-gigabit apparaat is uitgerust met een 1,8 GHz quad-core processor en een speciale 5-ghz band voor gaming alleen — dat vermindert de wachttijd en verlaagt ping tarieven.

De router maakt gebruik van maximaal 15 kanalen voor het beveiligen van de minst drukke band voor gaming doeleinden en is ook compatible met de ASUS mesh WiFi systemen.

5.jpg

Linksys Velop Huis Mesh WiFi-Systeem voor $162 (verkoop)

Zie het nu pas: Linksys-Velop op Amazon Business

De Linksys Velop Huis Mesh WiFi-systeem is een modulair optie die kan worden geschaald als u wilt geleidelijk uitbreiden van de dekking in huis. Vooral handig als je woont in een huis met meerdere verdiepingen, de Velop biedt dual-band connectiviteit en aanpassing door de bijbehorende toepassing.

6.jpg

Synology RT2600 voor $199

Zie het nu pas: Synology RT2600 op Amazon Business

Virtuele Privé Netwerken (Vpn ‘ s) zijn uitgegroeid tot een populaire methode voor het verbergen van digitale voetafdrukken, het omzeilen van geolocatie controles en het verbeteren van de veiligheid van standaard browsen.

Als je in de markt voor een router die kan verdubbelen als een VPN, de Synology RT2600, compleet met een 1,7-GHz processor en geschikt voor het up-to-2.53 Gbps snelheid, de juiste optie voor u. Bovendien is de router kan ook dienen als een multimedia center als u de stekker niet-compatibel USB-opslag apparaten.

8.jpg

De Netgear N600 Dual-Band WiFi-router voor $46

Zie het nu pas: Netgear N600 Dual-Band WiFi-router op Amazon Business

Een budget-vriendelijke model beschikbaar op Amazon Business is de Netgear N600, een eenvoudige, dual-band-300/300 mbps WiFi router is ontworpen ter vervanging van de standaard -, ISP-uitgegeven apparaten. De router kan ook worden gebruikt voor het bewaken en het maken van ouderlijk toezicht, evenals delen van content via het Klaar Aandeel service.

11.jpg

Samsung SmartThings Wifi Mesh-router voor $247 (verkoop)

Zie het nu: Samsung SmartThings Wifi Mesh buitenkant op Amazon Business

Als u al een gevestigde Samsung SmartThings ecosysteem thuis, de SmartThings WIFI Mesh Router uitbreiding waard kunnen zijn in het oppikken van de Amazone Business.

Het apparaat fungeert als een mesh router en smart home hub voor het besturen van SmartThings-compatibele apparaten en het verbeteren van de thuis-connectiviteit op hetzelfde moment. Samsung zegt dat een enkele router kan betrekking tot 1.500 sq. ft of de drie-pack verhoogt de dekking tot 4.500 sq. ft.

Openbaarmaking: ZDNet kunnen verdienen van een commissie van een aantal van de producten op deze pagina.

Amazon Business

Wat is Amazon het Bedrijfsleven en hoe werkt het?

Amazon Prime vs Amazon Prime Business: Alles wat je moet weten

Hoe Amazon Zakelijke verschilt van de reguliere Amazon

De beste zakelijke laptops die draaien op Amazon Business

Beste gear voor zakelijke reizen op Amazon Business

Beste professionele drones op Amazon Business

Beste 3D-printers voor kleine bedrijven op Amazon Business

Beste routers op Amazon Business

Verwante Onderwerpen:

E-Commerce

Cloud

Hardware

Enterprise Software