Lenovo ‘ s mission om at være en central spiller i data center marked

0
17

Lenovo ‘vender hjørne’ med $77m Q1 resultat
PC-giganten Lenovo Group så indtægter vokse 19 procent år-til-år til $11,9 milliarder og profit hit, $77 millioner, op fra $72 mio tab i samme kvartal året før. Læs mere: https://zd.net/2OHVXGy

Kinesiske PC-producent Lenovo er på en mission for at drøfte, hvad det mener er en kæmpe mulighed i markedet: At blive en af de top tre globale spillere i data center marked.

“I data center marked, når du bruger den bredere definition, som omfatter opbevaring og netværk, vi er et eller andet sted i top 10, men vi er ikke i top tre, og så det er en kæmpe mulighed, som vi ønsker at løse,” virksomhedens data center group chief customer officer Wilfredo Sotolongo fortalte ZDNet under sit besøg i Australien i denne uge.

Virksomheden har arbejdet på at nå dette mål, da det købte IBM ‘ s x86 server-forretning i 2014. Det er nu ved et punkt, hvor det er nået til et mere solidt fodfæste, giver Lenovo tillid til at lægge ambitiøse planer om at skalere sine data center gruppe til at blive verdens største hyperscale-infrastruktur leverandør.

Sotolongo sagde, at den vigtigste motivation er drevet af størrelsen af den hyperscale-markedet.

“Hyerscale handler om at blive mere relevante …kan Du ikke ignorere hyperscale, som i øjeblikket udgør en fjerdedel af markedet, og vil vokse til 40-50%. Så, motivator og var meget enkel: Vi ønskede at deltage i en stor del af markedet, som vi kan,” sagde han.

Se også: Lenovo forsendelse Ubuntu Linux på 2019 ThinkPad S-serie modeller (TechRepublic)

Sotolongo forklarede dette mål betyder, at Lenovo vil nødt til at “tredobbelt eller firedobbelt [data center] business” og en del af denne strategi indebærer, at der ikke er “bundet op til en bestemt teknologi”.

“Vi arbejder med alle de store udbydere, VMware, Nutanix, og vi har en stor sammenhæng med NetApp,” sagde han.

Han tilføjede, at dette er grunden til, at Lenovo, på trods af at være en Kinesisk virksomhed, er ikke blevet fanget i en politisk kløfter, som andre Kinesiske virksomheder som Huawei og ZTE har fundet selv er involveret i.

“Lenovo er en global virksomhed…at vi ikke ser os selv som et Kina, der har hovedsæde eneste selskab. På grund af denne tankegang, har vi bygget en supply chain, og har udviklet en organisation, der er spredt ud over hele verden, og når disse regeringer er at smide kurver på os, vi har været i stand til at hurtigt kan tilpasse sig de situationer,” sagde han.

“Hvis du kigger meget nøje på vores finansielle resultater, vil du se, at det har haft meget lidt indflydelse på grund af det.”

Ifølge Sotolongo, den næste del af Lenovo ‘ s ambitiøse mål er at udvide til nye områder, herunder at skabe kant computing i telco plads.

“Kravet til kant computing svarer til kravene til mobile edge design, at teleselskaber er ved at opbygge for at aktivere 5G. Vi kommer til at bruge den samme platform, som vi bruger til data center, at vi er bygget til kanten for at sætte en ende-til-ende telco spil, som teleselskaber udrulning af infrastruktur til at støtte deres 5G-forbindelse,” sagde han.

Det andet område, Lenovo vil være på udkig for at opbygge netværk er, Sotolongo sagde.

“For at være en sand data center afspiller, du har til et netværk tilbyder, og hvad vi har, er begrænset. Vi har brug for en meget bredere netværk portefølje, og der er i arbejde fremskridt i løbet af de næste par uger.”

Mere om Lenovo

Lenovo Intel rampe op HPC, AI partnershipBeyond PC: Lenovo ‘ s ambitiøse plan for den fremtidige computingLenovo s Motorola lancerer Moto Z4 med værdi pris, stærk specs, og business potentialLenovo CEO: “jeg tror ikke, vi har grund til at være målrettet”Premium-Pc’ er og hyperscale computing kørsel Lenovo vækst

Relaterede Emner:

Kina

CXO

Regeringen

Sikkerhed