Microsoft: Windows Virtual Desktop er nu “funktionen færdig”

0
20

Microsoft ‘ s plan om at splitte Windows-10 fra shell, der sker
Windows 10 eksempel viser tegn på Windows OS at adskille fra skallen, på linje med Microsoft ‘ s modulære planer.

Microsoft er næsten klar til at begynde at rulle ud af sin Windows Virtual Desktop service. På August 12, Scott Manchester, Group Manager for service, tweeted, at WVD er nu “- funktionen komplet” og “flytter til den afsluttende fase for GA (general availability).

Microsoft embedsmænd har ikke sagt præcis, når WVD vil normalt være tilgængelig for andre end senere på året, men jeg høre fra nogle af mine kontakter, at dette kunne ske inden udgangen af September 2019. Jeg har bedt om at se, om Microsoft vil kommentere på, at den påståede dato. Opdatering: Et selskab talsmand sagde, at Microsoft havde ingen kommentar til GA dato for WVD.

Microsoft stillet til rådighed en offentlig preview af WVD — sin tjeneste for virtualiserer Windows 7, 10, Office 365 ProPlus apps og andre tredjeparts software ved at køre dem i Azure virtual machines-i Marts 2019. Microsoft først annonceret planer for den WVD i September 2018. Ud over at virtualiserer styresystemer og apps, WVD også giver multi-session Windows 10 og understøtter Windows Server RDS-desktop og apps.

Microsoft embedsmænd har sagt, at de vil give WVD brugerne mulighed for at virtualisere deres Windows 7 til desktops — med gratis Udvidet support til sikkerhedsopdateringer gennem januar 2023. Det betyder at kunder, der licens og købe WVD vil fortsætte med at få opdateringer til Windows 7, efter at Microsoft officielt slutter støtte (og sikkerheds-opdateringer til produktet) efter januar 14, 2020, for uden ekstra omkostninger.

Microsoft er ikke fuldt ud afslører priser for WVD i dag. Embedsmænd siger, at for at bruge den service, kunderne bliver nødt til at oprette en Azure abonnement, og vælg derefter den type af virtuelle maskiner og opbevaring, de ønsker.

Microsoft

Microsoft er rebranding web-version af Office som ‘Kontor’ (minus ‘Online’)

Hvorfor Apple og Microsoft hører sammen som en burger og pommes frites

Microsoft ‘ s LinkedIn enhed forpligter sig til at begynde at flytte sine tjenester til Azure

Microsoft ser ud til at ‘gøre for deling af data, hvad open source gjorde for kode’

Microsoft til at skallen ud $25 millioner for at løse bestikkelse (CNET)

Azure Data Max Kant: En lille smule af Azure i dine data center (TechRepublic)

Relaterede Emner:

Cloud

Datacentre

Opbevaring

Servere

VMWare