Microsoft: Windows Virtual Desktop is nu ‘feature complete’

0
10

Microsoft is van plan om split Windows-10 van shell is gebeurt
Windows 10 preview toont tekenen van Windows OS scheiden van de shell in lijn met Microsoft ‘ s modulaire plannen.

Microsoft is bijna klaar met de uitrol van de Windows Virtual Desktop service. Op 12 augustus Scott Manchester, Group Manager voor de service, getweet dat WVD) is voorzien van complete” en “verplaatsen naar de laatste fase voor de GA (general availability).

Microsoft ambtenaren hebben gezegd niet precies wanneer WVD zullen algemeen beschikbaar zijn anders dan later dit jaar, maar dat hoor ik van sommige van mijn contacten dat dit zou kunnen gebeuren voor het einde van September 2019. Ik heb gevraagd om te zien of Microsoft zal een toelichting geven op de vermoedelijke datum. Update: Een woordvoerder voor het bedrijf zei Microsoft had geen commentaar op de GA datum voor de WVD.

Microsoft een publieke preview van WVD-de dienst voor het virtualiseren van Windows 7, 10, Office 365 ProPlus apps en andere software van derden die door hen in Azure virtual machines — in Maart 2019. Van Microsoft voor het eerst haar plannen bekend gemaakt voor de WVD-service in September 2018. Naast het virtualiseren van besturingssystemen en apps, WVD biedt ook multi-sessie-Windows-10 en ondersteuning van Windows Server RDS bureaublad en apps.

Microsoft ambtenaren hebben gezegd dat ze zullen leveren WVD gebruikers de mogelijkheid om te virtualiseren van Windows 7 desktops — met gratis Extended Security Update ondersteuning door middel van januari 2023. Dat betekent dat klanten die een licentie en koop WVD verder zal beveiligingsupdates voor Windows 7 nadat Microsoft officieel eindigt de ondersteuning (en security updates voor het product) die na januari 14, 2020, zonder extra kosten.

Microsoft is niet volledig vrijgeven van de prijzen voor WVD vandaag. De ambtenaren zeggen dat het gebruik van de service, de klanten voor het instellen van een Azuurblauwe abonnement, en vervolgens kiest u het type van de virtuele machines en de opslag die ze willen.

Microsoft

Microsoft is de rebranding van de web-versie van Office, zoals Office’ (zonder de ‘Online’)

Waarom Apple en Microsoft bij elkaar horen als een hamburger en frietjes

Microsoft ‘ s LinkedIn-eenheid pleegt te beginnen te bewegen haar diensten naar Azure

Microsoft lijkt te doen voor het delen van gegevens wat open source deed voor code’

Microsoft om de dop van $25 miljoen te regelen omkoping kosten (CNET)

Azure Data Box Rand: Een beetje Azure in uw datacenter (TechRepublic)

Verwante Onderwerpen:

Cloud

Datacenters

Opslag

Servers

VMWare