ONS tarieven op laptops en telefoons geduwd tot en met December

0
19

Trump ‘ s China tarieven zou het verhogen van de gemiddelde laptop prijs van $120, rapport
Een nieuw rapport stelt dat de Trump administratie van de nieuwste tarieven voorstel op goederen die zijn ingevoerd uit China kunnen de prijzen te verhogen op een nieuwe laptop met 17 procent in de VS. Lees meer: https://zd.net/2RGROoE

De Bazuin administratie heeft aangelegd plannen voor de splitsing van de invoering van de tarieven op $300 miljard van de Chinese invoer die eerder werden gemarkeerd door de verenigde Staten van amerika President eerder deze maand.

De tarieven werden ingesteld om te worden geïntroduceerd op 1 September, maar de United States Trade Representative (USTR) verdeeld de introductie in twee delen op dinsdag.

Producten worden getroffen met de tarieven in December zijn mobiele telefoons, laptop computers, video game consoles, bepaald speelgoed, computer monitoren, en bepaalde items van schoeisel en kleding, de USTR zei.

Zonder het expliciet te benoemen, de USTR zei bepaalde producten werden verwijderd uit de tarief lijst te wijten aan “de gezondheid, de veiligheid, de nationale veiligheid en andere factoren”.

De producten die de AMERIKAANSE consument betaalt aan een extra 10% variëren van “toestellen voor het ontvangen, omzetten en zenden of regenereren van spraak, van beelden of van andere gegevens” op “live raszuivere paarden” en “live ezels”.

Zie ook: VS en China tarieven hit Taiwanese tech industrie

In Mei, de VS introduceerde een 25% – tarief op $250 miljard dollar aan Chinese producten.

Het proces waarbij de tarieven in plaats begon in Maart vorig jaar, met Troef, met vermelding op het moment dat een onderzoek door de US Trade Representative Robert Lighthizer had gesloten met China op het gebruik van buitenlandse eigendom beperkingen te eisen dat de overdracht van technologie van AMERIKAANSE bedrijven van Chinese organisaties, alsmede het uitvoeren van spionage tot het verwerven van intellectuele eigendom en vertrouwelijke informatie.

In juni vorig jaar, de VS en China hadden beide geheven tit-for-tat tarieven op $34 miljard aan goederen. Twee maanden later, het ONS ook begonnen met het verzamelen van een 25% invoerrechten op 279 Chinese goederen met een waarde van $16 miljard, die voornamelijk bestaat uit industriële producten, waaronder stoomturbines en ijzeren balken.

Eerder deze maand, de VS, China beschuldigd van het zijn van een valuta manipulator.

Trump heeft beloofd om wraak te nemen voor de invoering van een franse wet die zou heffing van 3% van de belasting op tech bedrijven die €750 miljoen wereldwijd en €25 miljoen in het Frankrijk van de openbare reclame en digitale bemiddelaar van diensten aan consumenten. Online bedrijven, digitale dienstverlening, in aanvulling op bedrijven die een communicatie -, betalings -, of financiële diensten zijn vrijgesteld van de 3% belasting.

In feite, de Bill doelen + gafa de bedrijven van Google, Apple, Facebook en Amazon.

“Als iemand belastingen hen, het moet hun eigen Land, de verenigde staten,” Trump getweet op het moment.

“We kondigen een aanzienlijke wederzijdse actie op Macron is dwaasheid kort.”

Verwante Dekking

Troef in handen te leggen van 10% – tarief op $300b van Chinese goederen van SeptemberHow veel hoger kon voorgestelde tarieven tegen China druk laptop prijzen?ONS beschuldigt China van een munt manipulatorTrump belooft een vergelding voor de franse tech-giganten taxTrump de handelsoorlog met China is het verlaten van tech met een groeiende tabblad trade group waarschuwt

Verwante Onderwerpen:

China

CXO

Overheid

Veiligheid