OS takster på bærbare computere og telefoner skubbet ud indtil December

0
19

Trump ‘ s Kina-told, vil øge den gennemsnitlige laptop pris af $120, rapport
En ny rapport hævder, at Trump administration ‘ s nyeste tarif forslag på varer, der importeres fra Kina kunne hæve priserne på nye bærbare computere med 17 procent i USA. Læs mere: https://zd.net/2RGROoE

Trump-administrationen har lagt planer om at splitte indførelsen af en told på 300 milliarder dollars værd af den Kinesiske import, der tidligere var anført af usa Præsident tidligere i denne måned.

Taksterne blev sat til at blive indført på September 1, men United States Trade representative (USTR) opdelt indførelse i to dele på tirsdag.

Produkter, der er indstillet til at blive ramt med priser i December inkluderer mobiltelefoner, bærbare computere, spillekonsoller, visse typer legetøj, computer skærme, og visse elementer af fodtøj og tøj, USTR sagde.

Uden udtrykkeligt at navngive dem, USTR sagde, at visse produkter var fjernet fra told-listen på grund af “sundhed, sikkerhed, national sikkerhed og andre faktorer”.

De produkter, der vil se OS forbrugere til at betale en ekstra 10% spænder fra “apparater til modtagelse, konvertering og overførsel eller gendannelse af tale, billeder eller andre data, der er” til “live-racerene avlsdyr, heste” og “levende æsler”.

Se også: USA-Kina-told ramt Taiwanske tech industri

I Maj, USA indført en 25% told på $250 milliarder dollars værd af Kinesiske produkter.

Processen med at sætte taksterne i stedet startede i Marts sidste år, med Trump angivelse af, på det tidspunkt, at en undersøgelse af den AMERIKANSKE handelsrepræsentant, Robert Lighthizer havde konkluderet, at Kina var ved hjælp af udenlandsk ejerskab begrænsninger til at kræve, at overførslen af teknologi fra AMERIKANSKE virksomheder, at de Kinesiske organisationer, samt udførelse af spionage til at erhverve immaterielle og fortrolige forretningsoplysninger.

I juni sidste år, USA og Kina havde begge opkræves tit-for-tat-takster på 34 milliarder dollar værd af varer. To måneder senere, at vi også begyndte at indsamle 25% importtold på 279 Kinesiske varer til en værdi af $16 milliarder, som består for det meste af industrielle produkter, herunder dampturbiner og jerndragere.

Tidligere i denne måned, USA beskyldt Kina for at blive en valuta manipulator.

Trump har lovet at gøre gengæld for indførelsen af en fransk lov, der ville lægge en 3% skat på tech-virksomheder, der gør €750 millioner på verdensplan og €25 millioner i Frankrig fra den offentlige annoncering og digital formidler services til forbrugerne. Online-virksomheder, digitale tjenester, at udbydere, i tillæg til virksomheder, der leverer kommunikation, betaling, eller finansielle tjenesteydelser er undtaget fra 3% i skat.

I effekt, Bill mål GAFA virksomheder af Google, Apple, Facebook og Amazon.

“Hvis nogen skatter dem, bør det være deres Hjemland, USA,” Trump tweeted på det tidspunkt.

“Vi vil annoncere en betydelig gensidig handling på Macron’ s tåbelighed kort tid.”

Relaterede Dækning

Trump til at pålægge 10% told på $300b af Kinesiske varer fra SeptemberHow meget højere kunne foreslåede takster mod Kina push laptop priser?USA beskylder Kina for at blive en valuta manipulatorTrump løfter gengældelse for fransk tech-giganter taxTrump er handelskrig med Kina forlader tech med et voksende tab, handel gruppen advarer

Relaterede Emner:

Kina

CXO

Regeringen

Sikkerhed