Parallels Desktop 15 för Mac är det bästa sättet att köra Windows, Linux och macOS på din Mac

0
30

Apple behöver inte 5G, men Samsung gör
Adrian Kingsley-Hughes, förklarar Karen Roby att det inte är ett fall av iPhone inte är redo för 5G, men som 5G är inte redo för iPhone. Läs mer: https://zd.net/2Z10PPO

Parallels Desktop 15 för Mac har landat och det är det enklaste och bästa sättet att köra Windows, Linux, eller MacOS på din Mac. Och denna version kommer med en rad nya funktioner, inklusive stöd för DirectX 11, möjlighet att utnyttja MacOS Catalina innovationer, ytterligare Mac poäng integration, ny virtualiserad hårdvara, liksom betydande prestandaförbättringar.

Måste läsa: Den 2019 iPhone-11 kommer att vara irriterande, tråkiga och dyra

Låt oss börja med den största funktionen, som är DirectX 11-stöd. Och det är speciellt inte bara för att det banar väg för Parallels Desktop 15 för Mac för att kunna stödja ett brett utbud av programvara-från CAD/CAM-program som Autodesk Revit 2020, Autodesk 3ds Max 2020, och så vidare, plus all-time favorit spel, inklusive Madden 19, Age of Empires: Definitive Edition, Crysis 3, och Järnvägen Imperium.

Och för första gången DirectX stöds via MacOS i Metall API istället för OpenGL, vilket för med sig ökad prestanda och bättre effektivitet.

På tal om resultat, enligt Paralleller, jämfört med den tidigare versionen, version 15 kan skjuta upp Microsoft Office 80 procent snabbare, springa 3D-grafik 15 procent snabbare och gränssnittet är betydligt mer lyhörd.

DirectX Support in Parallels Desktop

DirectX-Stöd i Parallels Desktop

En annan cool funktion av Parallels Desktop 15 för Mac är den inbyggda funktionen som gör att de som är nyfiken på den kommande MacOS — MacOS Catalina — att ladda ner och testa släppa i en virtuell maskin som gäst OS, skydda Mac själv, och alla data på det, från potentiell skada.

När MacOS Catalina släpps i höst, Parallels Desktop 15 för Mac kommer att erbjuda stöd för nya funktioner som Sidvagn som gör att du kan använda en iPad som en andra skärm (detta kommer med full Apple Penna-stöd), och kommer också att stödja Logga in med Apple.

Parallels Desktop 15 för Mac integrerar även MacOS och Windows ännu bättre, med funktioner såsom möjligheten att spara lösenord i Windows i MacOS nyckelring, dra och släpp stöd för filer från Safari, att förhandsgranska miniatyrbilder, e-post till en fil i e-Post och mycket mer.

För näringslivet, Parallels Desktop 15 för Mac Pro Edition och Parallels Desktop 15 för Mac Business Edition levereras komplett med Virtuella Trusted Platform Module (vTPM) som stöd för BitLocker, liksom funktioner som syftar specifikt på IT-administratörer.

Som du kanske redan vet, 32-bitars program kommer inte att köras under MacOS Catalina, men frukta inte, för Parallels Desktop 15 för Mac kommer att tillåta användare att ladda ner en tidigare version av MacOS och köra det som ett gäst-OS, vilket ger dem tillgång till sina favorit eller mycket-som behövs för 32-bitars program.

Parallels Desktop 15 för Mac $99.99 för hem eller student användare, medan ett årsabonnemang till Pro eller Business funktioner är tillgängliga från $99 per år. Om du har en äldre version av programvaran, sedan en uppgradering är tillgänglig från $49.99.

Vill du kör ett annat operativsystem på din Mac? Vilken metod använder du?

Relaterade artiklar:

iPhone 11, 11R och 11 Max: tekniska specifikationer, funktioner och pricesHow för att snabba upp din gamla Windows-10 PC eller MacBuild din egen IT-pro toolboxHow att få längsta livslängd på batteriet (och hjälpa till att förhindra det från att brista ut i lågor)Dålig batteritid efter att ha installerat iOS 12,4? Försök här

Relaterade Ämnen:

Utvecklare

iPhone

Hårdvara

Rörlighet

Smartphones

Tabletter