Parallels Desktop 15 for Mac er den bedste måde at køre Windows, Linux og macOS på din Mac

0
11

Apple behøver ikke 5G, men Samsung gør
Adrian Kingsley-Hughes forklarer Karen Roby, at det ikke er en sag for iPhone ikke at blive klar til 5G, men der 5G, er ikke klar til iPhone. Læs mere: https://zd.net/2Z10PPO

Parallels Desktop 15 til Mac er landet, og det er den nemmeste og bedste måde at køre Windows, Linux, eller endda MacOS på din Mac. Og denne version bringer en række nye funktioner, herunder understøttelse af DirectX 11, evnen til at udnytte MacOS Catalina nyskabelser, der yderligere Mac integration punkter, nye virtualiserede hardware, samt signifikante resultater stiger.

Skal læs: Den 2019 iPhone 11, vil være irriterende, kedeligt og dyrt

Lad os starte med den største feature, som er DirectX 11-understøttelse. Og dette er speciel, ikke kun fordi det baner vejen for, Parallels Desktop 15 til Mac for at være i stand til at støtte en bred vifte af software-fra CAD/CAM programmer som Autodesk Revit 2020, Autodesk 3ds Max 2020, og så videre, plus all-time favorit spil, herunder Madden 19, Age of Empires: Endelig Udgave, Crysis 3 og Jernbane Imperium.

Og for første gang DirectX er understøttet via MacOS under Metal API i stedet for OpenGL, hvilket medfører øget effektivitet og en bedre effektivitet.

Tale af ydeevne, efter Paralleller i forhold til den forrige udgivelse, version 15 kan fyre op for Microsoft Office 80 procent hurtigere, kører 3D-grafik 15 procent hurtigere, og interfacet er langt mere lydhør.

DirectX Support in Parallels Desktop

Understøttelse af DirectX i Parallels Desktop

En anden smart funktion af Parallels Desktop 15 for Mac er den indbyggede funktion, der giver dem, der er nysgerrig om den kommende MacOS — MacOS Catalina-til download og test udgivelsen inde i en virtuel maskine, som en gæst OS, at beskytte Mac selv, og alle data på den, fra den potentielle skade.

Når MacOS Catalina er udgivet dette efterår, Parallels Desktop 15 til Mac tilbyder støtte til nye funktioner, som Sidevogn, som giver dig mulighed for at bruge en iPad som en ekstra skærm (dette kommer med fuld Apple Blyant støtte), og vil også støtte Logge på med Apple.

Parallels Desktop 15 til Mac er også integrerer MacOS og Windows endnu bedre, med funktioner såsom muligheden for at gemme adgangskoder i Windows MacOS-nøglering, træk og slip støtte til filer fra Safari, se thumbnails, e-mail, en fil i e-Mail og meget mere.

For business-brugere, Parallels Desktop 15 til Mac Pro Edition og Parallels Desktop 15 til Mac Business Edition kommer komplet med Virtuelle Trusted Platform Module (vTPM), der understøtter BitLocker, samt funktioner, der er specielt rettet mod IT-administratorer.

Som du måske allerede ved, 32-bit programmer vil ikke køre under MacOS Catalina, men frygt ikke, fordi Parallels Desktop 15 til Mac giver brugerne mulighed for at downloade en tidligere version af MacOS og køre den som en gæst OS, at give dem adgang til deres foretrukne eller meget brug for 32-bit apps.

Parallels Desktop 15 til Mac er $99.99 til hjemmet eller studerende brugerne, mens et årligt abonnement til Pro eller Business-funktioner er tilgængelige fra $99 om året. Hvis du har en ældre version af softwaren, så en opgradering er tilgængelig fra $49.99.

Du kører et andet operativsystem på din Mac? Hvilken metode bruger du?

Relaterede historier:

iPhone 11, 11R og 11 Antal: Tech specs, funktioner, og pricesHow til at fremskynde din gamle Windows-10 PC eller MacBuild din egen IT-pro toolboxHow for at få længst levetid ud af dit batteri, (og hjælpe med at forhindre, at det eksploderer i flammer)Dårlig batteritid efter installation af iOS 12.4? Prøv denne

Relaterede Emner:

Udvikler

iPhone

Hardware

Mobilitet

Smartphones

Tabletter