Parallels Desktop 15 voor de Mac is de beste manier voor het uitvoeren van Windows, Linux en macOS op uw Mac

0
12

Parallels Desktop 15 voor Mac is geland, en het is de makkelijkste en beste manier voor het uitvoeren van Windows, Linux, of zelfs macOS op je Mac. En deze versie brengt een reeks nieuwe functies, zoals ondersteuning voor DirectX 11, de mogelijkheid om gebruik te maken macOS Catalina innovaties, extra Mac-integratie punten, nieuwe gevirtualiseerde hardware, evenals belangrijke prestaties.

Moet lezen: De 2019 iPhone-11 vervelend, saai en duur

Laten we beginnen met de grootste eigenschap, die DirectX 11-ondersteuning. En dit is bijzonder, niet alleen omdat het de weg effent voor Parallels Desktop 15 voor Mac te kunnen ondersteunen een breed scala van software – vanuit een CAD/CAM-toepassingen, zoals Autodesk Revit 2020, Autodesk 3ds Max 2020, en dus op, plus all-time favoriete games, waaronder Madden 19, Age of Empires: Definitieve Editie, Crysis 3 en het Rijk.

En voor de eerste keer DirectX wordt ondersteund via de macOS onder de Metaal-API in plaats van OpenGL, brengen met het hogere prestaties en een betere efficiency.

Het spreken van de prestaties, volgens de Parallellen ten opzichte van de vorige release, versie 15 kan brand-up van Microsoft Office 80 procent sneller, run 3D-graphics 15% sneller en de interface is veel sneller.

DirectX Support in Parallels Desktop

DirectX Ondersteuning in Parallels Desktop

Een andere leuke functie van Parallels Desktop 15 voor Mac is de ingebouwde functie waarmee iedereen die nieuwsgierig is over de aankomende macOS – macOS Catalina – download en test de release binnen een virtuele machine als een gast-BESTURINGSSYSTEEM, de bescherming van de Mac zelf, en alle gegevens over het, van de mogelijke schade.

Wanneer macOS Catalina is dit najaar, Parallels Desktop 15 voor Mac zal ondersteuning bieden voor nieuwe functies, zoals het Zijspan die kunt u gebruik maken van een iPad als tweede scherm (deze wordt geleverd met volledige Apple Potlood ondersteuning) en zal ook Aanmelden bij Apple.

Parallels Desktop 15 voor Mac integreert ook macOS en Windows, nog beter, met functies zoals de mogelijkheid om op te slaan Windows-wachtwoorden in de mac os-sleutelhanger, slepen en neerzetten, ondersteuning voor bestanden van Safari, de voorbeeld miniatuurweergaven, e-mail van een bestand in de Mail en nog veel meer.

Voor zakelijke gebruikers, Parallels Desktop 15 voor Mac Pro Edition en Parallels Desktop 15 voor Mac Business Edition compleet geleverd met Virtual Trusted Platform Module (vTPM) dat BitLocker ondersteunt, evenals functies die specifiek gericht is op IT-beheerders.

Zoals u wellicht al weet, 32-bits toepassingen draait niet onder macOS Catalina, maar vrees niet, want Parallels Desktop 15 voor Mac-gebruikers in staat zal stellen om te downloaden op een eerdere versie van macOS en uitvoeren dat als een gast-BESTURINGSSYSTEEM, waardoor ze toegang krijgen tot hun favoriete of de broodnodige 32-bits apps.

Parallels Desktop 15 voor Mac is $99,99 voor thuis of student-gebruikers, terwijl een jaarlijks abonnement op het Pro of Business functies is beschikbaar vanaf $99 per jaar. Als u een oudere versie van de software, dan is een upgrade van $49.99.

Heeft u een ander besturingssysteem op je Mac? Welke methode gebruik je?

Zie ook:

iPhone 11, 11R en 11 Max: Technische specificaties, functies en pricesHow om de snelheid van je oude Windows-10 PC of MacBuild uw eigen IT-pro toolboxHow te krijgen van de langste levensduur van de batterij (en helpen bij het voorkomen van barsten in vlammen)Slechte levensduur van de batterij na het installeren van iOS 12.4? Probeert u dit

Verwante Onderwerpen:

Ontwikkelaar

iPhone

Hardware

Mobiliteit

Smartphones

Tablets