Sydney sundhedsydelser klinikere henvende sig til data analytics til at forbedre rygsmerter behandlinger

0
10

Sydney Local Health District (SLHD) har udviklet en app, der bruger data analytics til at hjælpe sundhedspersonale i New South Wales behandling af lændesmerter.

Den SLHD målrettet aktivitet og rapporteringssystem (STJERNER) app, som er blevet udviklet ved hjælp af Qlik data intelligence-platform, giver klinikere med de vigtigste oplysninger til at udvikle en personlig tilbage smertelindring for patienter, og giver dem mulighed for at finde alternative kliniske behandlinger, snarere end blot at stole på recepter af opioid medicin, for eksempel.

“Vi ved, at smerter i ryggen er utrolig udbredt. I New South Wales alene, vi har over 50.000 episoder af rygsmerter, der kommer ind i vores akutmodtagelse. Vi ved fra vores litteratur og kliniske praksis, at der synes at være en høj grad af opioidbrug, og der var en bekymring for os…så vi tænkte, at hvis vi bringer de rigtige mennesker sammen, vi kan gøre noget på en stor skala,” siger direktør for Reumatologi ved RPA Hospital, Bethan Richards, der også føre udformningen af de STJERNER, rygsmerter app.

Seks-måneders klinisk afprøvning af app ‘ en blev gennemført på skadestuerne ved RPA Hospital, Concord Hjemtransport Hospital, Canterbury Hospital, og Dubbo Base Hospital, der gav klinikere adgang til real-time datasæt, der tidligere var siloed. Dette omfattede patienternes demografiske data, diagnose, patologi tests, billeddiagnostik, udgifter til pleje, og patienternes adgang status.

Se også: Hvorfor 70% af sundhedsydelser kirker, der har været udsat brud på datasikkerheden (TechRepublic)

Ud over at have adgang til de data, en ny model for omsorg for rygsmerter blev gennemført som en del af forsøget, og uddannelsesmæssige ressourcer for både læger og patienter, som blev oprettet for at hjælpe med at fremme brugen af app ‘ en.

Richards sagde SLHD nu arbejder med NSW Agentur for Klinisk Innovation til at rulle ud af app ‘ en på tværs af alle NSW skadestuer, tilføjer arbejde er påbegyndt med Monash University til at starte et lignende projekt i Victoria.

Bevæger sig fremad, SLHD er at kigge på andre måder at udvide brugen af teknologi og analytics uden for smerter i ryggen, som for fraktur og slidgigt behandlinger.

“Hvad denne teknologi giver os mulighed for at gøre, er at indsamle baseline data, foder i indgreb, og ændre behandleren praksis, og giver os mulighed for at integrere lave omkostninger forskning i almindelig klinisk praksis, og det er at hjælpe os med at drive bedste pleje,” sagde Richards.

“Det er en sejr for forskere, en sejr for de klinikere, at det er en gevinst for patienter, der får den bedste pleje, og det er en gevinst for et sundhedssystem, og på grund af den store mængde penge, vi kan spare ved at reducere indlæggelser.”

I en separat meddelelse, Department of Family and Community Services (FACS) sagde, at det fungerede med Taysols at opgradere sin corporate information lager, som en del af et større projekt med at indføre en ny case management-system, ChildStory.

“Bedre adgang til data og indsigter er en væsentlig del af ChildStory program, som gør CIW mission-kritiske for FACS,” Taysols grundlægger og direktør Mark Taylor sagde.

“Det stærke samarbejde mellem Taysols og FACS er et afgørende element i projektets succes. Med Taysols’ fokus på at levere resultater af høj kvalitet, vi har været i stand til at hjælpe FACS udvikle deres team på jorden med løbende støtte, sammen med en system analyse, udvikling, test og implementering.”

Relaterede Dækning

Brasilianske healthcare it-chefer plan IoT boostExperian køber MyHealthDirect, udvider sundhedsydelser data footprintMary Meeker 2019 Internet Trends rapport projektører sundhedsydelser digitizationCVS Sundhed grand forbruger-drevet healthcare plan afhænger af data, infrastructureGrab parker $2B til Indonesien ekspansion, planer ‘overkommelig’ e-sundhedsvæsen

Relaterede Emner:

Australien

Cloud

Big Data Analytics

Innovation

Tech og Arbejde

Samarbejde