Top 10 WordPress plugins voor een snelle, veilige blog

0
22

Plugins zijn een geweldige manier om te besteden in de functionaliteit van WordPress, blogging platform. Er is een brede en actieve gemeenschap voor de ontwikkeling van het creëren van een breed scala aan plug-ins voor het toevoegen van een breed scala van functies tot de kern van de WordPress-platform.

Moet lezen: De 2019 iPhone-11 vervelend, saai en duur

Maar het nadeel van het hebben van een drukke gemeenschap voor de ontwikkeling van het creëren van plugins voor WordPress is het vinden van de juiste plugins voor u. En dat is iets waar ik gewerkt heb in de afgelopen weken – op zoek naar de beste WordPress plugins voor het versnellen en beveiligen van blogs. Door veel trial and error, testen en experimenteren heb ik komen met mijn top 10 favoriete plugins.

Merk op dat er een aantal cross-over in wat deze plugins bieden, en u kunt kiezen voor de een over de ander, of aanpassen welke kenmerken en functies die u wilt inschakelen in elk.

#1: Heel Eenvoudig SSL

Really Simple SSL

Heel Eenvoudig SSL

×

wp-01.png

Als u gebruikmaakt van SSL op uw site en u moet echt worden – dan is deze plugin is een must omdat het configureren van uw WordPress blog te werken met een SSL-verbinding voor u met minimale inspanning of configuratie (meestal duurt het slechts een klik).

Merk op dat de ontwikkelaar biedt een premium versie met meer geavanceerde functies.

#2: Wordfence Beveiliging

Wordfence Security

Wordfence Beveiliging

×

wp-02.png

Deze plugin combineert een eindpunt firewall en malware scanner ontworpen om te houden van uw blog veilig. Het beschikt ook over in-diepte toegang tot de controles, en biedt 2FA login en bescherming tegen brute-force aanvallen.

Deze plugin zal u ook helpen bij het schoon en veilig uw blog een aanval.

Een must-have plugin.

Merk op dat de ontwikkelaar biedt een premium versie met meer geavanceerde functies.

#3: WP-Mail SMTP –

WP Mail SMTP

WP-Mail SMTP –

×

wp-03.png

Deze plugin lost een probleem met WordPress kan dat blog eigenaren van onbetrouwbare e-mail. Deze plugin opnieuw configureren van WordPress gebruik te maken van een juiste SMTP-dienstverlener bij het verzenden van e-mails in plaats van te vertrouwen op de PHP mail functie.

Het kan een beetje ontmoedigend zijn om in eerste instantie, vooral als je Gmail wilt gebruiken, maar de documentatie is goed en eenmaal geconfigureerd het werkt feilloos.

Merk op dat de ontwikkelaar biedt een premium versie met meer geavanceerde functies.

#4: UpdraftPlus – Back-Up/Herstellen

UpdraftPlus – Backup/Restore

UpdraftPlus – Back-Up/Herstellen

×

wp-04.png

Een complete back-up en restore tool voor WordPress. Back-up van uw bestanden en database back-ups in de cloud en herstellen met een enkele klik. Van onschatbare waarde zijn in het geval er iets fout gaat, of naar aanleiding van een hack of een malware-aanval.

Backup in de cloud direct naar Dropbox, Google Drive, google, Amazon S3 (of compatibel), UpdraftVault, Rackspace Cloud, FTP, DreamObjects, Openstack Swift en e-mail.

De pro-versie ook een back-up naar Microsoft OneDrive, Microsoft Azure, Google Cloud Storage, Backblaze B2, SFTP, SCP, en WebDAV.

Merk op dat de ontwikkelaar biedt een premium versie met meer geavanceerde functies.

#5: WP Super Cache

WP Super Cache

WP Super Cache

×

wp-05.jpg

Een flexibele, efficiënte caching engine voor WordPress blogs. In principe maakt een cache statische versie van een pagina wanneer het de eerste keer wordt geopend, en dan levert dat de in het cachegeheugen opgeslagen versie op latere bezoekers van de pagina (tot de pagina is gewijzigd).

Dit is een must-have plugin voor iedereen, en het is snel en eenvoudig in te stellen.

#6: Autoptimize

Autoptimize

Autoptimize

×

wp-06.jpg

Deze plugin is de perfecte metgezel voor caching plugins zoals WP Super Cache (in feite, is het goed werkt met een lijst van verschillende caching plugins – check de pagina van de ontwikkelaar voor meer details).

Het is eigenlijk een one-stop-shop voor het optimaliseren van je blog voor de best mogelijke prestaties, en is in staat om van zo veel doen – het kan samenvoegen, verklein en cache scripts en stijlen, injecteert CSS in de pagina kop standaard aan, maar kan ook inline kritische CSS en het uitstellen van de geaggregeerde CSS, verplaatsen en uitstelt, scripts aan de voettekst, en minifies de HTML-code. Het kan ook het optimaliseren van (en zelfs om te zetten naar WebP) en lui-afbeeldingen laden, het optimaliseren van Google Fonts, async niet-geaggregeerde JavaScript, verwijder de core van WordPress emojis, en nog veel meer.

Echt een prachtige plugin, en kan helpen bij het versnellen zelfs de meest trage blog.

Merk op dat de ontwikkelaar biedt een premium versie met meer geavanceerde functies.

#7: Het Inschakelen Van Gzip Compressie

Enable Gzip Compression

Het Inschakelen Van Gzip Compressie

×

wp-07.jpg

Een één-klik inschakelen/uitschakelen van Gzip compressie op je WordPress blog. Niet alleen kan dit enkele plugin snelheid van je blog, maar het kan ook helpen bij het verbeteren van de ranking bij zoekmachines.

Merk op dat de ontwikkelaar biedt een premium versie met meer geavanceerde functies.

#8: WP-Mail te Loggen

WP Mail Logging

WP Mail te Loggen

×

wp-08.png

Deze plugin is één ding – het registreert elke e-mail verzonden door WordPress. Dit kan handig zijn als u bang bent dat u het verliezen van e-mails, en het kan ook heel bij het opsporen van fouten tijdens de ontwikkeling.

#9: WP-Raket

WP-Rocket

WP-Raket

×

wp-09.jpg

Dit is het enige aanbod in deze lijst, dat is de premium-only. Terwijl u kunt vinden plugins die sommige van deze plugin kan niet, dit is een handige one-stop-shop voor alles van caching, vooraf te laden, compressie -, beeld-optimalisatie, en nog veel meer. En het kunnen uitvoeren van alle grote optimalisatie automatisch werken.

Als je vertrouwt op je blog, en je wilt de beste prestaties, deze plugin is de moeite waard een kijkje.

#10: JetPack door WordPress.com

JetPack by WordPress.com

JetPack door WordPress.com

×

wp-10.png

De beveiliging, prestaties en beheer, alles in een plugin. Een goede optie voor degenen die op zoek zijn naar het optimaliseren van hun WordPress blog, maar je wilt niet te hebben om te veel tijd of moeite in.

Merk op dat de ontwikkelaar biedt een premium versie met meer geavanceerde functies.

Beheer je een WordPress blog? Welke plugins gebruik jij?

Zie ook:

iPhone 11, 11R en 11 Max: Technische specificaties, functies en pricesHow om de snelheid van je oude Windows-10 PC of MacBuild uw eigen IT-pro toolboxHow te krijgen van de langste levensduur van de batterij (en helpen bij het voorkomen van barsten in vlammen)Slechte levensduur van de batterij na het installeren van iOS 12.4? Probeert u dit

Verwante Onderwerpen:

Cloud

Big Data Analytics

Innovatie

Tech en Werk

Samenwerking

Ontwikkelaar