Coates Leje preps for fremtiden med tre-dages Azure skift

0
26
coates-hire.png

Billede: Leveret

Australske udlejning virksomhed Coates Leje forbereder til en fremtid, hvor det kan fungere som løftestang for machine learning og Internet of Things (IoT) muligheder for at levere nye løsninger til virksomheder, leverandører og kunder.

Til at kickstarte rejsen, den 135 år gamle virksomhed har annonceret samarbejde med Microsoft om at revidere sin informationssystemer, skiftes 300 virtuelle maskiner, og syv centrale applikationer på tværs til Azure.

Se også: Microsoft Azure: Et cheat sheet (TechRepublic)

Omdannelsen tog Coates Leje for tre dage.

Selskabet tidligere havde sin systemer spredt på tværs af to datacentre, men med en hardware refresh på grund, blev der truffet beslutning om bare at sende alt til skyen.

“Vi arbejdede ud af, at det var betydeligt gavnlig ud fra en cost perspektiv til rent faktisk at overgangen til Azure som en platform, men hvad vigtigere er, det har også hjulpet os med at drive effektivitet til at støtte de andre strategiske behov, fra en digital transformation perspektiv,” Coates Leje CIO Ben Waterhouse sagde.

Coates Leje har filialer i mere end 160 steder i hele Australien, der har mere end 1 million stykker af udstyr til leje.

“Hvis du går forbi tænker blot om IaaS, og du begynder at tænke over, platform og hvad du ønsker at gøre i fremtiden, og hvad du har brug for at være i stand til at gøre i fremtiden, pludselig Azure miljø er blevet en meget mere overbevisende samtale.” Waterhouse tilføjet.

Coates Leje et eksisterende Microsoft investeringer i Office 365 .Net, SQL Server, og Xamarin, som den anvender for mobil udvikling.

Se også: Microsoft Office 365: Et cheat sheet (TechRepublic)

Virksomheden er allerede rullende ud af Api ‘ er, som vil tillade, at dens systemer til at integrere med andre. En af de første vil være en sikkerhed-fokuseret løsning, der vil gøre udstyr manualer adgang på en smartphone.

Ifølge Microsoft, dette program ser Coates Leje, der arbejder med arbejdsstyrken og anlæg management teknologi virksomhed 3D sikkerhedssystemer.

Gennem dette partnerskab, Coates Leje præsenterer interne data til 3D-Sikkerhed platform via API ‘ en, som derefter gør det til rådighed for kunder, så der er ikke længere behov for at udskrive off sikkerhed, dokumentation, når de store tunge maskiner, der er ansat.

Coates Leje er også færdiggørelsen af en tingenes internet-baseret program, som selskabet håber vil op sin effektivitet.

“Hvis du sidder tilbage og rent faktisk ser på hele [total cost of ownership] — så licens omkostninger, storage-omkostninger, omkostninger til vedligeholdelse, colocation omkostninger, magt omkostninger, omkostninger til support for hardware miljø — og du begynder at tilføje dem alle sammen, proposition er langt mere ved at blive,” Waterhouse tilføjet.

“Du kan derefter tilføje de bløde fordele omkring omkring skalerbarhed og nem at implementere og hastighed til at implementere, og det er en meget overbevisende [total cost of ownership].”

MERE FRA MICROSOFT AUSTRALIEN

Vandet går tilbage til den sky med WaterNSW transformationMicrosoft Australien scorer whole-of-government 365 dealColes partnere med Microsoft om at omdanne sin virksomhed til futureVictoria er Cenitex lancerer VicCloud Beskytte på Microsoft AzureHow Nedtur er ved hjælp af sensorer til at forudsige, Sydney Tog maintenanceKomatsu Australien udnytte cloud til at samle data og optimere maskinen useBupa billethajer kundernes oplevelse i den digitale transformation

Relaterede Emner:

Australien

CXO

Innovation

Digital Transformation: En CXOs Guide

Big Data Analytics